Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша поїздка дуже вдала цікава насичена

"За весь час подорожі усе було як по полицям: чітко, продумано, з урахуванням бажань туристів. Особлива подяка супроводжуючому менеджеру Назарук Лазаренко, справжній профі своєї справи, виважений, компетентний, великий молодець."

Відгук туриста Аккорд тур Den (Рівне) на тур
Поїздка: 19 червня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Це була наша з дружиною перша поїздка в Європу. Краків, Прага, Відень, Будапешт, Мішкольц. Чудові старовинні міста, незабутні враження і краєвиди. Дякуємо велике Аккорд-тур за неймовірні враження і особі молодого, але дуже компетентного супроводжуючого у поїздці Назара Лазаренка, який точно працює на своєму місці: обізнаний, вічливий, знає відповіді на всі запитання, які цікавили нас з дружиною та інших, хто подорожував в тій поїздці. Хлопці-водії теф фахівці своєї справи.  

Всім своїм знайомим рекомендую Аккорд-тур. Все було чудово. За 5 днів - маса позитивних вражень та емоцій. Переглядаю часто фото з тієї подорожі, і до цих пір є відчуття, що я все ще там.  

Приємно було їхати гарним комфортним автобусом, приємне враження від готелів, смачні ранкові шведські столи, а головне - дуже ситні.

Все було чудово!!!
Реклама
Відгуки про інші тури