Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Закохалась у Європу

"Поїздка була дуже насичена, треба було іноді бігати аби встигнути все подивитися. "

Відгук туриста Аккорд тур Вероника (КИЇВ) на тур
Поїздка: 10 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Пікнічок в Амстердамі 

Якщо зібрати до купи усі думки, то можна сказати, що це неймовірний досвід, бо я отримала позитив, надхнення, побачила стільки всього нового. Дякуюючи екскурсоводам, яких у нас було багато, які були досвідченими, цікавими, приємними людьми, які показали мені красу і розказали історію цих місць. Окремо хочу подякувати, моєму гіду Луців Наталі, яка протягом усієї подорожі була поруч та на зв'язку, також вона ділилася, куди можна зайти, що скуштувати, або купити. Вона випромінювала тільки позитив.  

Самі міста були неймовірні, один кращий іншого. Краків і Дрезден та Брно були спокійними, гарними містами. Астердам і Прага переповниними туристами, тому дуже  хаотичними, але зі своїм шармом.

Теж хотілося сказати за готелі, номери були гарні та комфортні, єдине, що не сподобалось, то це сніданки, які були скромні, а мені як вегетеріанці, майже не було з чого обрати, щоб поїсти, і я була голодна.

В загальному, я дуже задоволена поїздкою і можу рекомендувати її іншим, але зважайте на те, що будете багато ходити, та багато їздити в автобусі, тож треба бути витривалими. Та бути готовими, що погода може дивувати, бо може бути холодно і злива, а потім м знову сонце.
Реклама
Відгуки про інші тури