Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Те що в мене не можна відібрати

"Те, що в мене не можна відібрати"

Відгук туриста Аккорд тур Людмила (Одеса) на тур
Поїздка: 23 червня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 222 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький Каприз   4 дні в Парижі + Нормандія, долина Луари, Мон-Сен-Мішель!

Є такий давно відомий жарт: «Я знову хочу в Париж!» - «А ти вже там була?» - «Та ні, вже хотіла!» А я знову хочу в Париж не тому, що хотіла, а тому, що була. Причому була разом з моїм улюбленим туроператором «Акорд-тур» і чудовим гідом Анастасією Терновецькою. Скажу точніше: якщо гідом знову буде Анастасія, я готова їздити в тур «Французький каприз» хоч щомісяця.

Як на мене, то й назва туру підібрана чудово: капризуйте – все включено! Тут вам буде і стримана Баварія, і фінансово-ділова столиця Німеччини, і спокійно-зосереджені Краків і Вроцлав… Але найголовніше – тут є чотири дні в Парижі! Вищезгаданий жарт не випадково хтось придумав: справді, до Парижа хочеться приїздити знову. Хочеться пройтися на високих підборах по Латинському кварталу, купити друзям французьке «Бордо», щоб, смакуючи його, згадувати Францію, придбати французький парфум, прогулятися Єлисейськими Полями, що тонуть у сяйві вечірнього сонця, потанцювати під Ейфелевою вежею під наше «Всё будет хорошо» (до речі, останнє не видумка, так і було у наших співвітчизників), випити келих шампанського від «Акорд-туру», обніматися з незнайомими і трохи знайомими людьми, спілкуватися з чудовими екскурсоводами, які вміють пересипати свої розповіді вишуканим французьким гумором… Любителям чогось незвичайного – факультатив до Мон Сен Мішелю. Тим, хто обожнює морепродукти, - поїздка до Нормандії, на найбільший у Європі базар дарів моря, а разом з цим - Руан, Дувіль і Трувіль. Можна навіть поплавати в Ла-Манші.

Якби мене попросили одним словом охарактеризувати цей тур, певно, підібрала б слово «вишуканість»: він схожий на французьке вино, бо залишається дивовижний післясмак і аромат.

Я не прагну робити ніякої реклами (хіба Париж її потребує?), однак якщо ви розмірковуєте, який тур обрати, зупиніться на цьому, адже отримаєте масу приємних емоцій і тривалих вражень. «Акорд-тур» добре вміє це робити. Адже я вже не вперше подорожую разом із цим туроператором.

Вважайте, що вас неймовірно любить Господь, якщо вашим гідом у турі буде Анастасія Терновецька. Фактично, вам тоді пощастило щонайменше вдруге (вперше – коли обрали тут і туристичного оператора). У цій красивій інтелігентній дівчині стільки знань, доброти, уміння домовлятися, вирішувати проблемні ситуації, бути переконливою, зосередженою… Можна називати безліч характеристик для неї. Рада, що познайомилася з нею. Вдячна, що вона ділилася з нами своїми знаннями і досвідом. Якщо в «Акорд-турі» проводиться конкурс «Кращий гід року», то, переконана, цей титул за нашою Анастасією (відчуваєте: НАШОЮ!). Відверто, радію за тих туристів, хто їде разом з нею у нові подорожі, робить відкриття і набирається позитивних емоцій!

Певно, закінчувати відгук буду фразою, яку почула від пані Терновецької: «У людини ніколи не можна відібрати те, що вона побачила, і те, що вона з’їла”. Тепер у мене точно не можна відібрати мій Париж і нормандських равликів і устриць!)))
Реклама
Відгуки про інші тури