Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Змістовне проведення часу в Європі

"Краків,Відень та Будапешт зачарували своєю архітектурою, а підсолодила тур дегустація вин у Єгері. Такий тур підійде для сімейного, індивідуального та групового відпочинку.Раджу багатьом відвідати ці величні міста."

Відгук туриста Аккорд тур George (Стрий) на тур
Поїздка: 18 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Віденський експрес! Краків, Відень, Будапешт

Hello everybody. Та ну, шо й казать. Залітаєте ви в Краків, де вам проводять цікаву екскурсію по Замку Вавель. Потім Ринок (Сукенніца), звичайно ж пам'ятник Міцкевичу і родзинка Кракова про яку краще дізнатись, коли самі поїдете. Якщо ви поціновуєте активний відпочинок, то можете поїхати у Водний Парк. Також це дуже актуально для дітей, котрі ще не зовсім усвідомлюють вершини епохи ренесансу. До слова в аквапарк ви можете добратись прямо з центру міста (автобус 152 і приїжджає на зупинку не відстаючи від графіку ні на хвилину). Кому цікаво, ціна за 2 год. плавання, пірнання, гіркоспускання - 42 злотих. Зразу ж біля цього місця розваг, знаменита Бедрьонка, де ви зможете суттєво затаритись.))

У Відні нам провели дуже цікаву екскурсію, яку дійсно можна оцінити на 5 з 5. Це місто зачарує вас своїми пам'ятками архітектури... враження зашкалюють. Місто дороге звичайно через великий притік туристів, але не пожалійте свого ресурсу для того, щоб відвідати столицю Австрії.

А вечірній Будапешт це просто космос. Відвідайте екскурсію на "кораблику" і не пожалієте на краплі. Дунай, вогні міста, освічені мости, спокусливі дівчата супроводжуватимуть вас під бризки шампанського. (Останні при чому підливають його щоразу і собі завжди більше). А ночували ми в готелі "Будапешт", де всі умови для достойного відпочинку після нічних переїздів. Зранку встаєш, хоп-сніданок включений у вартість поїздки. Навалюєш собі дві тарілки бульби з сосисками, ще докидуєшся салатіками, запиваєш кавою, яку заїдаєш печеньками і пів-дня економиш на найнеобхіднішому))))

Базиліка Іштвана, будівля Парламенту, численні пам'ятники угорським королям вразять як  любителів культурного відпочинку так і хлопців спортивної зовнішності. Опісля цього всього, раджу вам трохи переключитись і завітати у містечко Єгер задля дегустації вина. Цілих шість видів напою класно заходять під гуляш, якого вам подадуть цілу кастрюлю на 5-6 людей. Вина ви можете взяти із собою. Два літри напою коштуватимуть 1400 форентів, що рівнозначно 140-160 грн.

Хочеться відзначити роботу гіда-організатора Анни-Марії Гик. Леді вміє добре структурувати час, координує діяльність кожного члена групи без нав'язливості і ще може понести вино, якшо ви його забагато набрали)))))   
Реклама
Відгуки про інші тури