Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чарівна мандрівка

"Казковий тур "

Відгук туриста Аккорд тур max01 (Дніпро) на тур
Поїздка: 16 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Більше, ніж любов...Відпустка в Амстердамі

Тур сподобався дуже. Комфортний автобус, гарні готелі. Серед факультативних екскусій ми брали такі:

День 1 у Кракові "Пива багато не буває" - досить непогана екскурсія у ресторані пивоварні, потім вечеря - три види мяса: відбивна, тушена рулька та смажені реберця, все у вартості екскурсії - 26 євро. Якшо кошти дозволяють, то можна йти на екскурсію, якщо бюджет обмежений, то краще витратити гроші на екскурсії по Нідерландах.

День 2 Екскурсія по Берліну "Берлін крізь часи" - 26 євро, автобусна екскурсія, дуже зручно і за короткий час можно обїхати всі памятки Берліну. Дуже сподобалася екскурсовод. У Берліні у нас було, приблизно 5 годин. 1 година пішохідна екскурсія, яка входить у вартість туру і, приблизно 2,5 години автобусна екскурсія (26 євро), 1,5 години - вільний час.  

День 3 у Амстердамі почався з пішохідної екскурсії, яка тривала, приблизно 2 години  (входить у вартість туру), потім або вільний час або екскурсії на вибір. Ми вибрали екскурсію "Тиха Голландія і відвідування сироварні" (38 євро) автобусна екскурсія - містечно Заансе Ханс, потім відвідування сироварні, де була дегустація сирів (можна добре перекусити), потім містечко Волендам - просто чарівне місце. Цю екскурсію дуже рекомендую! Тривалість екскурсії приблизно 5 годин. По поверненню до Амстердаму відвідали екскурсію "Пікантний Амстердам" (21є) - екскурсія сподобалась, екскурсовод провів по всім заковулкам Амстердаму, але, в принципі, можна й самому пройтись, за три повних дні у Амстердамі. Ночували у готелі за 60км від Амстердаму 4 ночі. Готель шикарний! Виїзджали з міста о 21 годині або о 22.  

День 4

Зранку завезли туристів, які не їхали на екскурсії до Амстердаму, у них був вільний час, а ми вибрали екскурсію "Великі і маленькі міста" (38 євро), відвідали Гаагу, Делфт та Ротердам. Цю екскурсію теж рекомендую! Маленькі міста у Нідерландах просто прекрасні! Особливо сподобався Делфт. У всіх містах були екскурсії і по 60хв вільного часу на прогулянки.   Повернулися до Амстердаму о 18 годині і до 21 був вільний час. Рекомендую магазин Primark, на 4 поверсі якого є безкоштовний туалет, на 2 поверсі відділ сувенірів - ціни дуже доступні! Чашка з надписом Амстердам 3 євро, футболки теж по 3 євро, дитячі фітболки по 2,5 євро. Взагалі, ціни у цьому магазині дуже доступні, нижчі, ніж у нас в Україні, а якість дуже гарна, тому рекомендую запланувати шопінг у ньому. Розрахуватися можна карткою.  

День 5

Ми зранку вибрали екскурсію "Серце Голандії" (46 євро), відвідали замок Мауденслот, містечко Нарден та Ларен, найбільше сподобався замок, останні містечка типові, як і Волендам та Делфт. В принципі, якщо брати 2 автобусні екскурсії "Тиха Голландія і відвідування сироварні" та "Великі і маленькі міста", то "Серце Голландії" можна не брати, містечка там типові.  

День 6

Зранку у нас був вільний час, а потім екскурсія в Рейксмузеум (19євро екскурсовод + 19 євро вхідний квтиток), якщо ви далекі від мистецтва, то не раджу брати цю екскурсію. О 16 годині ми виїхали за Амстердаму до Франкфурту.  

Загалом, на екскурсії ми витратили 250євро.

День 7 був у Франкфурті. Після Нідерландів, Франкфур особливого враження не справив, дуже схоже на місто Дніпро - сучасні хмарочоси з бетону та скла, була годинка вільного часу, погуляли, попили кави і потім відїзд до Польщі.

День 8 у Вроцлаві. Місто дуже сподобалося - гарна архітектура, гарна екскурсія, ціни нижчі, ніж у Нидерландах та Німеччині:) О 12 годині ми виїхали вже додому, кордон пройшли за 1,2 год, на термінал А приїхали о 22 годині.  

Загалом, тур дуже сподобався! Комфортний автобус, гарна компанія, гарно підібрані екскурсії. Особлива подяка нашому гіду - Наталії Калугіній за її турботу, дуже допомагала нам у поїздці.  

Ну, і велике спасибі Аккорд-туру за казкову відпустку! Обовязково будемо їздити ще:)
Реклама
Відгуки про інші тури