Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні враження!

"Хочу побувати ще один хоча б раз там і не тільки! Планую ще одну подорож з "Акорд-туром" на осінь."

Відгук туриста Аккорд тур Що це? (КИЇВ) на тур
Поїздка: 11 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

Про "Акорд-тур" вже давно працює на ринку туристичних послуг. Раніше чула про нього від колег по роботі, які доволі приємно відгукувались про дану туристичну компанію. Тому, не дивлячись на те, що поїздка для мене була не плановою. рішення щодо вибору туроператора вже сумніву не підлягало.

Їхала вперше і до того ще й одна, сідала в м. Стрий на Львівщині. Звісно, було деяке хвилювання щодо організації самої поїздки, компанії, нічних переїздів.... та ін. Але, на щастя, все склалося прекрасно! Автобус комфортний, водії Павло та Євген професіонали своєї справи, хоча для них це була перша поїздка в ці країни, завжди знаходили вихід в усіх ситуаціях. навіть на митниці, де довелось провести чимало часу, організували кипяток і пригощали бажаючих туристів чаєм, кавою. Спасиб їм за цеі!

Потрібно відзначити, що за ці 5 днів. всі познайомились. подружилися, спілкуємось з деякими й досі. Ми стали як одна велика родина. А це все завдячуючи керівнику групи Анні-Марії, яка не дивлячись на свій ще доволі юний вік, вміє оперативно приймати рішення, ввійти в ситуацію кожного із нас, прислухатись до побажань більшості туристів, щоб не виникало ніяких непорозумінь. Молодець, на своєму місці. відчувається, що Анна-Марія вже має певний досвід і любить свою роботу. Їй окреме "ДЯКУЮ"!

Можна багато розповідати про поїздку, загалом, враження незабутні. Цікаві екскурсоводи вміють прищепити любов до того чи іншого міста, буль це Відень, Верона чи Венеція!

Вже планую поїздку з "Акорд-туром" на осінь. Залишилось визначитись з туром. Вже не хочеться сидіти на місці. Цікаво побачити інші країни, в першу чергу - це Франція, Німеччина та ін.

Всім вітання з найкращими побажаннями! Подорожуйте з "Акорд-туром"! ЦЕ - КРУТО! Рекомендую!

Реклама
Відгуки про інші тури