Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Приємний вікенд у Празі

"Було декілька вільних днів, які я вирішив витратити на поїздку в Європу. Останнім часом дуже хотілось побувати у Празі, а також в Німеччині - тому зробив вибір на користь туру "Приємний вікенд у Празі" "

Відгук туриста Аккорд тур Dandelion79 (Волочиськ) на тур
Поїздка: 14 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Приємний вікенд  Прага + Дрезден

Тур сподобався. Водії — майстри своєї справи. Автобус — чудовий.

Робота керівника групи, Ірини Білецької, мені особисто сподобалось, але у групі були не задоволені її роботою — це в основному, пов'язано з тим що частина групи захотіла поселитись о 14.00, частина — о 18.00, а у деяких (наприклад у мене) екскурсії були розписані одна за одною від самого ранку до 9 вечора) і витрачати час на поїздку в готель (який був у передмісті Праги, і до якого було добиратись майже годину в одну сторону громадським) - було не реально. Саме через такі різні бажання групи і вийшов конфлікт між деякими туристами і керівником.

Екскурсії, що входили у програму туру (як пакетні, так і факультативні) дуже сподобались, усі гіди були майстрами своєї справи. Особливо сподобалась гід Вікторія на екскурсії "Тіні старого міста".

У Кракові, не вдалося відвідати Вавельський замок, через брак часу, але це привід це раз відвідати це чудове польське місто.

Єдине, що не сподобалось у турі — екскурсія на четвертий день у Празький музей ремесел — на поїздку туди "по дорозі" (а по факту — дуже великий гак через центр Праги) у Дрезден ми витратили майже дві зайві години, які можна було б використати для більш детального знайомства з Дрезденом або парком Бастай... А так обидві екскурсії (оглядова у Дрездені та поїздка у парк Бастай) вийшли "галопом", через брак часу...

Також, я не зовсім задоволений, роботою компанії "Акорд-тур" у підборі гідів, які проводять екскурсії — це мій другий тур з цією компанією — і жодного україномовного гіда, хоча під час екскурсій, я чув поряд гідів, що проводили українською мовою екскурсії для інших груп... Так, я розумію російську мову і вільно нею спілкуюсь, але хотілось б і україномовних гідів.

В цілому екскурсія тривала 3,5 доби, за цей час було подолано майже 3000 кілометрів різним транспортом, натоптано майже 50 кілометрів пішки і отримано масу задоволення...

Дякую усім — компанії "Акорд-тур", компанії "Еврика-тур" м. Волочиськ (котра допомогла мені придбати цей тур) керівнику групи Ірині Білецькій, водіям Сергію та Віталію, гідам, що проводили екскурсії у Кракові, Празі, Дрездені та туристам, які входили у нашу групу - це була чудова поїздка.

Реклама
Відгуки про інші тури