Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий відпочинок 2019!

"Найкращий відпочинок 2019!"

Відгук туриста Аккорд тур Ira (Малин) на тур
Поїздка: 21 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Хочеться написати велику подяку Аккорду! Це була наша перша поїздка до країн  Європи! Ми не каплі не шкодуємо що вибрали саме цей тур! Поїхали ми 21.07 і повернулись 25.07.   За цей час ми отримали тільки найпрекрасніші емоції та щасливі враження!

Перше, автобус дуже комфортабельний, а водії справжні ПРОФЕСІОНАЛИ! Я не бачила ще таких водіїв, які змогли так легко керувати автобусом, маневрувати на вузеньких європейських вуличках, не порушуючи правил! Велике спасибі Віталію і Василю. Під час подорожі вони підбадьорували та веселили, постійно допомогали з багажем, давали корисні поради і пояснювали куди йти і як себе вести під час перетину кордону, турбувалися про своїх пасажирів! ВОНИ МОЛОДЦІ!

Друге - дякую нашому гіду, Андрію Процикевичу, він піклувався про кожного туриста, намагався зробити все як найкраще, чітко все формулював з готелями, екскурсіями і тд. Хочеться побажати йому успіхів у подальшому!  

Основне - готелі в яких ми проживали були супер! Ніяких зауважень! Харчування, сніданки шведського столу були настільки хороші, що туристи до вечора їсти не хотіли. Всі були ситі.   А екскурсії це взаагалі окрема тема! Наші екскурсоводи намагалися якомога більше донести інформацію про кожне своє місто. В Польщі ми попали під дощик, але навіть він не був для нас перешкодою! Вражає Будапешт, що в день, що вночі, найромантичніше місто, кораблик на Дунаю це сравжня казка! Але це все треба побачити на власні оченята!  

Тому, дякую велике Аккорд! Ми вже вибираємо в який тур ми відправимось іншого разу!   
Реклама
Відгуки про інші тури