Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Спогади на все життя!

"Це буде коротенький відгук про те, чому варто включати активні подорожі у своє мандрівне життя! :) "

Відгук туриста Аккорд тур smiling_Kate (КИЇВ) на тур
Поїздка: 20 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Ahoooj Словаччина, привіт Закарпаття

Ця подорож виправдала і перевершила всі мої очікування.

Почну з того, що наш гід, Сергій Копанський, - це людина-сонечко! Своєю любов'ю до гір Сергій надихнув всю нашу групу на звершення, які деяким з нас здавалися "підкоренням Евересту". Всі дні ми піднімалися на вершини, а потім вершини вершин, і спостерігали за шаленими краєвидами. Це перший мій тур, де хотілося не фільми в автобусі дивитися, а сидіти і слухати розповіді Сергія про гори, пригоди, різні життєві ситуації. Чесно скажу, що книжки, які ми брали у дорогу, було важно читати, тому що таааак уважно слухали кожну розповідь, що не хотілося випускати жодної дрібнички! Тематичні фільми були настільки доречні, що після перегляду я ще довго була під враженням і вже скинула посилання на перегляд моїм друзям! Аудіо ряд був дуже душевний. По дорозі лунали українські пісні різних гуртів. В такі моменти ставало ще тепліше! Сміливо можу сказати, що Сергій - найкращій керівник за мої 11 мандрівок з Аккордом.

Шановні менеджери та адміністратори, будь ласка, бережіть такі перлини у вашій компанії. Саме завдяки таким тактовним, енергійним, креативним та життєрадісним керівникам хочеться подорожувати надалі з Аккордом. Шановні туристи, будьте впевнені, що після цієї мандрівки ви закохаєтеся в гори ще сильніше! Особисто для мене ця подорож стала поштовхом до нових туристичних звершень, де обов'язково мають бути гори, гори і ще раз гори!

Тур настільки добре продумано, що лишається тільки побажати побільше таких активних мандрівок в Аккорді. Можна б було розширюати горизонти і додавати походи в Альпи (Автрія, Італія, Франція і т. д.)

Якщо говорити про практичну сторону, то хотілося б дати одну пораду: беріть декілька пар взуття (бажано не кеди), в яких вам буде зручно підніматися в гори, і які б рятували вас від промокання, обовязково беріть дощовики, рукавички (повірте, на вершині гір ваші обмерзлі руки вам скажуть велике дякую). "Горы требуют к себе уважения! " - цю фразу забираю з собою, а почула її від Сергія. До речі, Сергій вам про це все скаже і до поїздки, і сприйміть його слова серьозно! Кожного дня ви будете долати десятки кілометрів пішки, тому правильно підібране взуття і одяг - це запорука вашого комфорту під час подорожі. Тоді фраза "У природи немає поганої погоди" буде сприйматися з легкістю! :)

Ще раз дякую Сергію за його турботу і уважність до кожного з нас. Група була просто чудова: організовані, оптимістичні та активні туристи, з почуттям гумору) Всім дякую за компанію! З вами було весело! Сподіваюсь, що побачимося в горах в наступних турах!:)

Катерина Ушеренко

Реклама
Відгуки про інші тури