Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Українка закохана в Італію

"Тур насичений не лише враженнями, але й пригодами..!"

Відгук туриста Аккорд тур Svitlanka (КИЇВ) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 20 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Прекрасна венеціанка! Відень, Верона і Будапешт!

З Акорд тур їду вже вдруге. Програма туру підібрана ідеально, але без пригод не обійшлося.

Спочатку мною був обраний інший тур, який за 4 дні відмінили у зв‘язку із не набранням групи. Нам запропонували інші або наш з іншою датою. Ми обрали «Прекрасна Венеціанка». При посадці нас в новий автобус тур оператори врахували нашу кількість пасажирів (3) і посадили поруч, за що вдячні!))

Далі.. варто відзначити нашого гіда Юлію Бородіну. Думаю, в більшості питань зіграв її позитивний настрій і максимальна віддача. З нею 7годин на кордоні були не настільки важкими. Всю інформацію по туру давала чітко, поступово і так, щоб присутні були всі. Так як ми не встигали на заплановані екскурсії в Будапешті, вона все рівно змогла доречно розприділити їх на інші дні, щоб ми - туристи, нічого не втрачали)) У Відні, Вероні, Венеції програма пропонує багато варіантів - кожен підібрав собі до смаку. Готелі чудові зі смачними сніданками, особливо сподобався італійський сніданок у Венеції та й все, що стосується Венеції)))

Тур вийшов насичений пригодами, в Будапешті по поверненню додому у нас зламався автобус... Туроператори, гід зреагували миттєво - домовилися із угорським автобусом і одразу відправили назустріч наш - львівський. Але, чомусь ніхто не втратив оптимізму, навіть Юлія цьому здивувалася і була вдячною. Гадаю, по-перше завдяки її ж заряду ми не сумували і, по-друге - додому, якби, й не хотілося! Варто відзначити, для тих хто не встигав на потяги Юля максимально намагалася допомогти - відправити швидше, знайти готель, білети.

Тур вийшов надзвичайним, країни прекрасні - Угорщина, Австрія, Італія! І, мені є з ким порівняти, велика заслуга і подяка нашому гіду - Юлії!!!
Реклама
Відгуки про інші тури