Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

наш щасливий викенд

"Це був наш перший досвід поїзки в Європу."

Відгук туриста Аккорд тур Ольга (Дніпро) на тур
Поїздка: 14 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Нам пощастило з самого початку: наш потяг не спізнився. Він приходив за годину до відправлення автобусу в тур з Терміналу А. Вдруге нам дуже пощастило, коли керівником нашої групи став Назар Лазаренко. Це дуже досвічений, розумний та пунктуальний хлопець. За добу Назар зателефонував, розповів де і в скільки нас буде зустрічати у Львові автобус, що здійснював трансфер до терміналу А.   Всю подорож Назар піклувався про нас та допомагав нам чим тільки міг: порадою, іноді виступав в ролі перекладача, купував нам в Празі білети (їзденьки).. В третій раз нам дуже пощастило, що водіями на нашому автобусі були професіонали найвищої категорії Володимир&Володимир. Завжди в випрасуваних білосніжних сорочках, завжди ввічливі. А який професіоналізм вони показували на вузьких європейських вуличках! Хлопці, окрема вам величезна подяка за те, що ми на зворотньому шляху встигли на потяг о 1:15!

    Про сам тур хочу сказати що за ці 5 днів ми пережили таку гамму емоцій! Перші враження від Европи ми отримали від тихого, милого Кракова. Трохи дощового, але такого затишного. Величний Вавельський замок, та ринкова площа залишилися в памяті назавжди! А яке смачне було пиво на вечірній дегустації!

    Наступного дня ми приїхали до Праги. Старовинне місто з гарним Карловим мостом, та унікальним астрономічним годинником, але вельми багатолюдне. Після денної динамічної та інтенсивної екскурсії по місту ми ввечері трохи розслабилися  смакуючи місцеві страви, та споглядаючи красоти Праги з кораблика. Дякуємо Назару, що завчасно подбав про їзденьки (білети на метро). Пізно ввечері ми повернулися в готель. (треба відмітити, що всі готелі були гарні, чисти та з достойним харчуванням).

     Ранній підйом - і ми знову в дорозі. Приїхали в величний Відень. Таких палацових комплексів ми ще не бачили. Розкішні та разом з тим трохи чопорні з фонтанами та арками, з величними скульптурами та пам ятниками. Дуже вразала краса та масштаби заміського королевського палацу Шенбрунн. Ми гуляли по палацовому парку, та уявляли як тут було, коли господарі давали бали, як грала ввечері музика, як танцювали вельможи і як  спалахували фейерверки.

      Вечірній переїзд до Угорщини. Два дні в Угорщині здалися нам неспішною, чарівною казкою. Саме місто Будапешт дуже гарне, А Ввечері при світли вогнів з кораблика воно здалося просто казковим. Останній день пройшов під знаком релаксу. Ми побували в Мишкольц-Топольці в купальнях. В печерах, що утворились природнім шляхом люди влаштували бассейни з джакузі та водоворотами. Деякі були з термальною водою. Якщо хтось хотів просто поплавати - на вулиці в комплексі влаштований бассейн для плавання. Після СПА-процедур була дегустація токайських вин. Тонкий та ніжний аромат вина та угорський гуляш - це щось!!!  

        Наприкінці хочу сказати добре слово про наш колектив подорожуючих. Всі позитивні та доброзичливі, пунктуальні. Ви - найкращі! Дякую всім, хто зробив нашу першу подорож в Європу незабутньою!   

      
Реклама
Відгуки про інші тури