Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Міста дуже Красиві організація Жахлива!

"Весь тур пройшов в очікуванні, "..... цікаво, що буде далі""

Відгук туриста Аккорд тур Соломія (Львів) на тур
Поїздка: 25 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Угорський чардаш! Відень та Будапешт

1. Автобус брудний та не зручний! (щодо не зручний напишу детільніше, щоб було розуміння - той аля "кондиціонен", що мав би дути на мене, дув на людей, що сиділи по переду. Їм було не комфортно і в результаті "кондиціонер" був вимкнений)

2. Оплачена екскурсія в Шенбрун - не відбулася.

Уявіть собі ситуацію, зібралися ми о 15-30 на екскурсію, підїхав автобус, уже заповнений людбми. Гід запропонував заходити через другі двері. Ми заходити, а місця сісти для на немає. Вийшли, повідомимли про те гіду, він зайшов у автобус, за ним двері закрилися і автобус поїхав. В результаті - екскурсія не відбулась, кошти нам повернули, але час і нерви ні.

3. В цей же день на 23-00 було організовано Кораблик по Дунаю. Ми приїхали в Будапешт 22-30, а на кораблик зайшли десь юлизько 24-00. (то кораблик чекали, то якусь Надю).

4. Після екскурсії на одному березі Будапешту, ми спустилися на парковку до автобуса, а його там нема. Телефонів у водіїв теж нема. Гід пішов "пішки" їх шукати - а ми стояли і дивилися один на одного.

5. Щого ж дня ввечері прихали в Егер, на дворі було темно і всі хто не пішов на дегустацію, чекали неподалік автобуса. Для тих кому цікаво, Долина Красунь - це зовсім не долина, це свого роду територія на якій зібрано багато ресторанів, а посередині парк з лавками. У всіх хто їхав з нами в автобусі уявлення було зовсім інше і планували погуляти по долині, а получилось не так.

Думаю, що всі туристи, які їхали зі мною в одному автобусі такоїж думки. Планувалась колективна скарга, але далі планів вона не зайшла, тому я вирішила написати відгук.
Реклама
Відгуки про інші тури