Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Початок нового життя

"Тур був на одному подиху , і назва хвилини Італії , не через час в Італії , а через те , що скільки б ви там не провели часу , це буде здаватись ,що тільки декілька хвилин , бо є на , що подивитись"

Відгук туриста Аккорд тур Олєєжик (Чернівці) на тур
Поїздка: 30 червня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!

2Тур " Найкращі хвилини Італії " - це дійсно чудовий вибір, якщо Ви хочете побачити багато чого цікавого, архітектуру різних країн, відвідати круті заклади з традиційною, смачною кухнею, з адекватними цінами, зі всім допоможуть, підскажуть, розкажуть екскурсоводи.

Я надзвичайно вдячний Ксенії та Юлії, які допомогли підібрати класний варіант туру. В Тур я їхав вже зі своєю нареченою на даний час, за це, окрема вдячність Надії, це просто людина з великої букви, з великою душею, гарячим серцем. Людина має не аби який хист до того, щоб все організувати, придумати, допомогти, підтримати, влаштувати, не вимагаючи за це окремої плати. Дуже життєрадісна, цілеспрямована, розумна, щира, чесна, жінка, з чудовим почуттям гумору, та взагальному тільки з позитивними людськими якостями.

Цій жінці, низькій уклін, за її допомогу, з цього моменту раджу всім., якщо і їхати туром, то тільки з цією прекрасною людиною.

Вона допомогла мені в найважливішому моменті мого життя, допомогла все влаштувати, придумати, як краще, де і з чим, в тому, щоб зробити незабутню пропозицію своїй дівчині, так, щоб іншого варіанту як відповідь " так " навіть і бути не могло.

Квіти, які Надія відшукала в Венеції були адекватної, приємної ціни, та такої якості, що квіти з Венеції доїхали до Чернівців і були такі наче тільки з саду зрублені.

Це були незабутні 6 днів мого життя, в яких я відвідав три країни, Угорщину (її столицю Будапешт), яскравий краєвид, гарний Парламент. Відвідав Словенію (її столицю Любляна) компактна, маленька і гарна.

Та могутня, прекрасна Італія, не країна а мрія, Флоренція, Рим, Ватикан, Венеція, це щось нереальне, такої краси в житті своєму не бачив ч.

Тому хто ще в ній не був, обов'язково вибирайте цей тур, та не пожалкуєте!

Залишайте роботу, беріть відпустку, та краса варта, бути побаченою)

Інші відгуки Олєєжик

Календарь 01.07.2019 - відгук на тур Найкращі хвилини в Італії!
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури