Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Прекрасний відпочинок у Парижі

"Повністю задоволена туром! Перший раз їхала через цю туристичну фірму і можу впевнено сказати, що поїздка перевершила мої очікування! Дякую супроводжуючій Альоні за хороший настрій і добре сплановані екскурсії) Готелі і автобус були комфортними"

Відгук туриста Аккорд тур akovalchukk (Рівне) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 20 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький Каприз   4 дні в Парижі + Нормандія, долина Луари, Мон-Сен-Мішель!

Дякую всім організаторам туру і нашій Альонці за купу позитивних емоцій!)

Перше, що на мене справило враження, це був польський автобус Mercedes 2014 року, на якоиу було дууже зручно подорожувати. Чистенький новий салон, розетки і зарядки usb, кондиціонер, який нас рятував у спеку, привітні водії. Все було супер!

Дуже сподобалась сама програма туру! Ці маленькі німецькі містечка... дуже рекомендую брати екскурсію у Ротенбург! Далі Париж... в перший день були оглядові екскурсії, все сподобалось) На доугий день ми взяли факультативну екскурсію до Нормандії (Руан, Трювіль). Це просто highly recommend!!! Дуже крутий гід, місто Руан запам‘ятається мені надовго своїми вуличками, соборами. Це те місце, де має плбувати кожен! По дорозі зупинялись ще у портовому містечку і далі курортне місто Трювіль біля Ла-Маншу. Там пробували устриці, креветки, купались в океані, дали 2,5 години вільного часу. Ми встигли і поїсти, і поплавати, і скупитись, і відпочити. На третій день була дуже цікава екскурсія на Монмартр, після якої ми поїхали в Діснейленд. Отримали незабутні емоції. Всім, хто з дітьми, сюди!) Ну і на четверний день залишилась екскурсія по Латинському кварталу + Нотрдам і Версаль. Дні в Парижі пролетіли досить швидко і насичено. Всі екскурсії були просто супер, ні про що не жалкую)

Далі був Франкфурт з екскурсією, на дегустацію ми не поїхали, вирішили піти на шопінг)) В обід ми виїхали у Валбжих, звідки зранку відправились додому)

Далі трішки про готелі~>

За таку ціну я не очікувала супер комфортних умов, але ми жили в чудових готелях (мережі Ibis, Moxy). Великим плюсом було те, що ми жили в межах Парижу (готель Adagio), який знаходиться за 1 км від метро. Тому люди, які не брали додаткових екскурсій, не були прив‘язаними до групи. В сезон у Парижі готелі коштують дууже дорого, тому нам справді повезло) Єдиним мінусом була відсутність кондиціонеру (бо вдень було 35-38 градусів, але вночі і без нього було комфортно. Сніданки були всюди дуже хорошими, я до вечора ходила сита)

Загалом, все було супер) Всім рекомендую цей тур)
Реклама
Відгуки про інші тури