Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Гарна подорож по Європі

"Чітка організація туру, хороша робота організаторів, цікаві екскурсії, досить комфортний відпочинок і переїзди."

Відгук туриста Аккорд тур Serg Psol (Хмельницький) на тур
Поїздка: 25 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Наша подорож сподобалась усім членам сім'ї. Хороші оглядові екскурсії по Кракову, Празі, Відні, Будапешту. Додаткові екскурсії, які пропонувались на вибір, також були цікавими і принесли масу задоволення. Переказувати все побачене немає сенсу — інформація є на сайті, але, звичайно, краще все побачити власними очима. Як позитив відмічаю використання радіонавушників під час оглядової екскурсії по Відню. Вартість "задоволення" - 2 євро, але дуже зручно, можна фотографувати, дещо відходити від екскурсовода, при цьому чути всю інформацію. З факультативних екскурсій рекомендую "Величний Відень" - там включено як історичні моменти, так і сучасні "цікавинки" (наприклад химерний будинок за проєктом архітектора Хундервассера). Прогулянка на кораблику по Влтаві у Празі також дуже сподобалась — була можливість трохи відпочити після пішохідних екскурсій, побачити вечірню Прагу, почути цікаву розповідь екскурсовода, та і непогано повечеряти — після насиченого дня це було доречно.

Переїзди між містами не були надто обтяжливими. Автобус комфортний, чистий, місця навіть для мене та мого сина (ріст в обох за 185 см) було достатньо (автобус Неоплан). Окрема подяка керівнику групи Гордію Горуйко. Йому вдалось зробити свою роботу якісно, надана ним інформація була корисною, зрозумілою, актуальною і цікавою, всі проблемні питання вирішувались легко і швидко. Водії також були професійними. Навіть технічна несправність автобуса нами сприйнялась, як додаткова пригода. Заміна автобуса і піше проходження кордону не привнесли багато негативу. Реакція організаторів була адекватною, а факт доставляння угорською поліцією кількох ящиків питної води викликала у подорожувальників відчуття вдячності та поваги.

З негативу — не зовсім сподобалась оглядова екскурсія по Празі. Екскурсовод, мабуть була втомлена від жаркої погоди й не надто цікаво провела екскурсію, ми очікували більшого. Також хотілось би, щоб екскурсії проводили україномовні екскурсоводи.

Але загалом враження дуже хороші, тур цікавий, повчальний, вважаю, що час і гроші витрачено з користю.
Реклама
Відгуки про інші тури