Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Здійснення мрії

"Мрії мають властивість збуватись"

Відгук туриста Аккорд тур Mary (Львів) на тур
Поїздка: 20 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Июль 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Королівська відпустка: Англія + Шотландія

Мрія відвідати Британії завжди існувала в моїй підсвідомості. Але цього літа вона мала шанс стати реальністю. На шляху до здійснення моєї мрії не було ніяких перешкод, які б не вдалося подолати за посередництвом і допомогою "Акорд-Туру". Спершу менеджер Юлія Сидор грамотно роз'яснила, які документи слід підготувати до подачі у Візовий Центр. Наступний крок - поїздка у Київ у Консульство Британії. На цьому відрізку мене супроводжувала Іванка (представник "Акорду" у столиці). Уявіть собі мою радість, коли я отримала візу строком на пів року! А далі - підготовка до поїздки.

На передодні від'їзду зі мною зв'язалася керівник групи Надя Меда, яка повідомила про номер рейсу та інші деталі. Це була моя друга поїздка з Надею, оскільки перша відбулася у Швейцарії. Я могла почуватись споквспо і впевнено з таким керівником. Знаюча, ерудована, цікава, толерантна і виважена, з чудовими організаторськими здібностями Надя Меда - професіонал своєї справи.

Про саму подорож мало сказати цікаво і пізнавально, це було справді фантастично! Ми їхали автобусом угорських перевізників з максимальним комфортом. Програма туру була насичена різноманітними екскурсіями, з яких можна було вибрати найбільш оптимальні на всякий смак і запит. Гіди-екскурсоводи старалися щоб їхні розповіді запам'яталися і не були обтяжливими і нудними.

Одним словом, я щаслива, що мені вдалося реалізувати свою давню мрію. Дякую "Акорд-туру" за чудову можливість насолодитися справді кололівською відпусткою!

Інші відгуки Mary

Реклама
Відгуки про інші тури