Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Сбылась мечта идиота

"Все було круто!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Messer18 (Вінниця) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 21 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Незабутній вікенд: Відень, Рим та Венеція

Що може бути краще компюторних ігрушок з відкритим світом і цікавими локаціями які існують в реальному житті?! - правильно краще самому побувати там, а не побачити це все через екран монітору. Награвишись в Assassin's Creed, в мене з'явилось непереборне бажання відвідати Італію, а прочитавши декілька книг Дена Брауна, які "зайшли" на одному диханні, це бажання переросло в одну ВЕЛИЧЕЗНУ мрію, яка має колись збутись.

Так вийшло, що доля вирішила таки дати мені таку можливість, цьому й посприяв AccordTour, своїми адекватними цінами, та умовами.. мрія збулась!!!

Початково ми з дівчиною вибрали тур "Мой итальянский уикенд" який включав в себе такі міста: Верона, Флоренція та Венеція.. але за день до відправлення мене "потішили" новиною про те, що ми не можемо поїхати в цей тур, так як не набралось достатньої кількості чоловік.. натомість AccordTour запропонував 3 варіанти на вибір, серед яких був тур "Незабываемый уикенд: Вена Рим и Венеция", ми з дівчиною обрали його,  в якості бонусу отримали 5-6 місця та сиділи окремо від основної групи та насолоджувались поїздкою за що окрема подяка!!!

Все пройшло на найвищому рівні, AccordTour - ВИ круті!

Плюсів багато! Мінусів - Ні!

Але будуть побажання:

-хотілось би щоб за 2-3 дня до поїздки Ви озвучували зупинки, де в нас будуть починатись екскурсії та де ми будемо збиратись, щоб можна було спланувати самостійне пересування по місту, а не "тупити" в телефоні в пошуках тієї чи іншої локації.

-такі витрати як: громадський транспорт за власні кошти та наушники на екскурсіях варто було б внести в основну ціну туру, так буде легше себе налаштувати на те, що тобі доведеться потратитись, ніж "скидатись" на це все в автобусі.

Щиро вдячний Вам за можливість перетворити мрію в реальність! Буду й надалі користуватись Вашими послугами!

Реклама
Відгуки про інші тури