Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це була справжня казка!

"Весело, дружно, натхненно!"

Відгук туриста Аккорд тур Hanna (КИЇВ) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 08 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Cкандинавські фіорди   3 фіорда, 3 замка, 4 столиці Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля і Берген

Уже півмісяця минуло після нашої поїздки до Скандинавії, а я ще й досі розумом та тілом там - серед могутніх фіордів, королівських столиць і неймовірної краси, від якої тамується подих!

Хочеться передати привіт усій нашій дружній групі рейсу №188, який відбувся з 8-го по 18-те липня 2019 року! Водії Сергій та Володимир, керівник туру Юрій Дем'янчук заслужили не лише гучне ДЯКУЮ, а й справжніх овацій: виконали свою роботу на 100%! Водії керували автобусом настільки професійно, що здавалося, наче ми пливемо, а не їдемо! А Юра за 11 днів став кожному з нас другом! ;)  

Про красу Скандинавії навіть не варто говорити - її просто потрібно бачити, відчувати на шкірі свіжий вітер та вдихати кришталево чисте повітря! Фіорди Норвегії, канали Копенгагена, шпилі Стокгольма... - казка існує! Фотографії й близько не передають ту красу, але закарбовують моменти, які хочеться згадувати знову і знову!

Це було неймовірно круто! Дякую!

p. s. Підйом на Язик Троля - ще та пригода, if you know what I mean;) Але всі зусилля окупляються, як тільки ти стаєш на цей кам'яний виступ і відчуваєш себе вільним, мов птах!  
Реклама
Відгуки про інші тури