Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Справжній вікенд як в казці!

"Казкова подорож від самого початку до кінця! "

Відгук туриста Аккорд тур Діана (Львів) на тур
ще
46
фото
Поїздка: 18 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд як в казці! Будапешт, Любляна та Венеція!

Чудовий тур для тих, хто не боїться довгих переїздів, але хоче отримати масу позитивних та неймовірних вражень! "Вікенд як в казці" саме така подорож! Переїзди досить довгі (приблизно 4-5 годин до кордону, потім 4 години на кордоні, потім ще 3-4 години до Будапешту а ще і нічний переїзд (але після насиченого та цікавого дня у Венеції особисто я його навіть не відчула). Назад на кордоні ми стояли тільки 2 години, і досить скоро заїхали до Львова! Але насправді уся втома від переїздів скоро проходить, а залишаються тільки теплі, чудові спогади і просто незабутні враження!  

Автобус зупинявся кожних 3,5-4 години, було достатньо часу скористатись санітарними зонами і перекусити! Ще після довгого переїзду до Будапешту можна додатково відвідати соляні купальні в самому Будапешті і назад по дорозі вже до кордону є купальні в Мішкольці. Обов'язково ними скористайтесь! Готель, в якому ми зупинялись, також чудовий!

Усі міста в програмі туру неймовірні! Ми мали дуже цікаві екскурсії і достатньо вільного часу! Керівник нашої групи - Олександра Царук - молодчинка! Наші водії також - професіонали! Із задоволенням хочемо поїхати ще! Дякуємо вам за таку чудову поїздку!!!!
Реклама
Відгуки про інші тури