Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Приємний відпочинок в гарних містах Європи

"Дивовижні міста ми змогли побачити та приємно провести свою відпустку!"

Відгук туриста Аккорд тур Dron (КИЇВ) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 20 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мої найкращі друзі Амстердам і Париж

Велике Дякую! нашому гіду Надії Цвяк за відмінно проведений час в турі. За цікаві історії які вона розповідала нам в дорозі, що веселили та не давали нам довго скучати не одну сотню кілометрів, а також за навігацію й підказки по містах, що забезпечили продуктивність нашому часу.

Також хотів подякувати водіям за гарну й безпечну поїздку! Особливо дорогами Парижу з їхніми шаленими водіями.

По дорозі до Амстердаму з Парижем ми заїжджали в такі міста як Краків, Вроцлав, Берлін і Нюрберг. Вони порадували наш погляд своїми прекрасними архітектурами. В Амстердамі ми взяли в оренду велосипеди та влились в бурливий потік місцевих мешканців. Це місто де велосипедисти королі доріг! Тут ми покатались парками та вулицями з дуже красивим видом, також подорожували поромами, і навіть погойдались на качелях звисаючи з даху багатоповерхівки!))) Амстердам дуже гарне місто і сюди хочеться повернутися знову.

В Парижі було також класно! Велика Ейфелева вежа, Лувр та багато цікавих пам’яток. Але це місто цікавіше коли наступає вечір, а потім ніч. Всі ці місця починають сяяти дивовижними вогнями і ми, в той момент, потрапляємо в казкове місто)
Реклама
Відгуки про інші тури