Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Сонячна Барселона

"Вся відпустка - як по нотах!"

Відгук туриста Аккорд тур Маша (Черкаси) на тур
Поїздка: 20 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Сонячний поцілунок Барселони

Вся відпустка - як по нотах. Це, мабуть, стало девізом цієї подорожі.

Рейс 466.

«До» - чарівний Будапешт, будівля Парламенту, мости …

«Ре» - Мюнхен. Нам пощастило бачити місто, яке тільки прокидалося, вмивалося дощем, віталося сонцем, знову поливало дощем, сяяло сонцем… Але це не завадило відчути гостинність «Німецького Риму», помріяти у виставковому залі центру БМВ, відчути дух «Мюнхенського монмарту», скуштувати баварські блюда і продегустувати німецьке пиво. Кинути монетку у фонтан, щоб повернутися знову.

«Мі» - Леді Женева… І цим все сказано. Витонченість, стиль, елегантність, краса… Женевське озеро… Лозанна, Монтре, Шильонський замок – неймовірно, але це реальність, яку вдалося відчути, побачити.

«Фа» - «Соль» - БАРСЕЛОНА. Захоплює подих. Нереальність і здійснення мрії – я в Барселоні. Я намагалася дізнатись всі секрети міста, але секрет один – я повернуся в мрію знову… Щоб відчути велич Храму Святого Сімейства, творіння Гауді і помилуватися панорамою Барселони, знову піднятися на гору Монсеррат, загадати бажання і…

«Ля» - і знову зустріч із красунею Ніццою. Англійська набережна, вузенькі вулички, будівлі, які приховують свої історії і таємниці, шепіт моря. Середньовічний Ез, запах парфумів. Переїзд. ВАУ! Я в Монако!

«Сі» - Венеція. Мости, венеціанські канали, вузенькі павутинки вулиць, площа Сан Марко, палац Дожів… історія, яка оживає. Італійські дворики, запах кави, смак пасти, гомін і тиша, шепіт голубиних крил, передзвін венеціанських масок… Віра, що дива існують і обов’язково здійсняться.

«До» - Егер, дегустація вина, гуляш… Повернення додому.

Я створила свою мелодію подорожі, яку писали зі мною колеги-туристи рейсу №466, досвічені екскурсоводи, віртуоз гід-організатор Анастасія Попова, майстри своєї справи водії Андрій та Руслан. Мелодію, яка продовжиться у наступному турі, наповниться новими враженнями і відтінками, яка розпочнеться з нової ноти «До»… І це буде! Я мрію, а мрії здійснюються!
Реклама
Відгуки про інші тури