Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні враження

"Родзинка туру звісно є Венеція."

Відгук туриста Аккорд тур Oksana (КИЇВ) на тур
Поїздка: 25 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Вікенд як в казці! Будапешт, Любляна та Венеція!

Якщо ви людина, яка не любить спати, терпить нічні переїзди, вистачає 4 год ночівлі в готелі - тоді, цей тур вам підходить. Ми приїхали в Термінал А о 15.00 і вже через годину стартували до кордону. Угорський кордон зайняв 8 годин: тобто цілу ніч ми чекали перетину... В Будапешт приїхали зранку, десь о 9.00. Тут стало веселіше: це місто вражає своєю помпезністю, красою і завжди теплою погодою. Пішохідна, що входить у вартість туру класна: цікава, тривала. Це далеко не перший мій візит до цього міста, проте кожного разу пізнаю щось цікаве. Далі ми їхали до готелю. По факту: и години ми спали, ранній підйом. І настав найцікавіший день. Перша половина дня - це Любляна. Затишне місто. Проте, як по мені, то потрібно ще раз приїхати і на пару днів... Якось не розпробувала.. гарно та мало... Природа дивовижна в Словенії. Це ми могли спостерігати, коли наближалися до Венеції. Скажу так: місто мене вразило. Я багато подорожую і Венеція стало одне з моїх улюблених. Ми замовили поїздку по Гранд Каналу і вона того варта. (Сперш думали на громадському транспорті самостійно проїхати по Гранд Каналу - не варто, занадто переповнені вони туристами та місцевими). Навіть дощ перестав йти, коли ми милувалися цією головною вулицею міста. Пішохідна була теж пречудова: екскурсовод Ліліана, стримана і глибока, доречні навушники, щоб дійсно чути і не стояти один у одного над головою, короче все супер. Ми встигли ще і в кафе поїсти, сувенірів придбати і в супермаркет сходили. А далі знову автобус і нічний переїзд. Ноги у всіх отекли, проте враження неймовірні. Далі купальні зняли втому, в Токаю ми не ходили. Гуляли в супермаркеті поруч.

Окремо скажу про нашого керівника Олександру Царук. Організована і просто Умнічка, донька моя її просто полюбила за ці дні як і всі туристи з автобуса. До речі, у нас був класний склад туристів: ми всі перезнайомились і потоваришували, нІхто не спізнювався і жодного разу не підвів.  

Висновок такий: фізично тур не простий, їхати забагато (на то він і економ, проте враження грандіозні. Вже тиждень як повернулись, а спогади і досі.  
Реклама
Відгуки про інші тури