Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший досвід подорожі Європою

"Дуже приємні враження, які надовго заряджають позитивними емоціями!"

Відгук туриста Аккорд тур Алёна (КИЇВ) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 03 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Віденський експрес! Краків, Відень, Будапешт

Кожна країна має свій колорит і вражає своїми особливостями.

Краків (Польща) - це шалено красиве місто, в якому чекають історії про польських королів, Адама Міцкевича і Тадеуша Костюшко. Дуже приємно бродити уздовж костелів і знаменитих суконних рядів. Увечері красиво на набережній Вісли.

Відень (Австрія) - вражає величчю архітектури. Ми побачили палацовий комплекс Хофбург і літню резиденцію Шенбрунн імператорської династії Габсбургів. У мене склалося враження, що по парку Шенбрунн взагалі можна гуляти кілька днів, настільки там красиво!

Будапешт (Угорщина) - це місто драйву і позитивної енергії! За цілий день ми не втомилися, хоча були на 2-х екскурсіях і пройшли пішки в прогулянках напевно пів міста. Якщо був би ще час, то залишилися б на ніч тусити на набережній Дунаю разом з молоддю!

Неможливо не оцінити чарівний Львів, екскурсію по якому нам запропонували після прибуття з Угорщини до Терміналу А. Наприкінці, львівська кава у кафе на вузеньких вулочках старого району міста   - це щастя та задоволення, яке отримуєш тільки у Львові)

Щодо самої поїздки автобусом, то нічні переїзди - це відносно важко, яким би автобус комфортним не був. Тому, якщо є можливість, краще брати тур без нічних переїздів, щоб отримати максимум задоволення. Хоча нічний переїзд до Австрії ми оцінили, так як світанок у Відні - це прекрасно! Але кожен турист повинен сам оцінювати свої можливості переносити автобусні нічні переїзди.

Окреме величезне спасибі керівнику нашої групи Анастасії Дудніковій! Це дівчина - сонце, яка всю нашу подорож робила максимально яскравою та цікавою!
Реклама
Відгуки про інші тури