Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моє знайомство з Хорватією

"Це була цікава подорож Хорватія це прекрасна природа, чисте повітря та море яке вражає своєю прозорістю, кольором та соленим присмаком."

Відгук туриста Аккорд тур Odarka (Вінниця) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 24 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Хорватія... А море близько!

Наша подорож розпочалась з Термінала А у Львові. Виїзд був чітко по зазначеному часу. Завдяки організованості керівника групи Марії та водіїв кордон пройшли швидко та попрямували в Будапешт. Кожного разу потрапляючи в це місто відкриваю для себе щось нове. Після екскурсій у нас був переїзд до готелю та ночівля. Наступного дня в нас було проходження кордону та знайомство зі столицею Хорватії – Загреб. Оглядова екскурсія тривала приблизно 2 години. Далі на нас чекав найбільш популярний курорт північної Адріатики – Опатія. В Опатії ми проживали в готелі «Bristol» готель дуже сподобався, чистий та просторий номер, годували в готелі відмінно (були включені сніданки та вечері). До найближчого пляжу було йти приблизно 200-250 м, прохід був через гарний ботанічний сад. У Опатії гарна набережна для прогулянки та багато ресторанчиків.

Аккорд-тур пропонує багато цікавих екскурсій. З екскурсій які я відвідала найбільш запам’ятались Плітвіцькі озера – це дійсно гарна природа, каскади водоспадів та прозорість води. «Рибний пікнік» - це цікава прогулянка по мору, зупинки на купання в чистих бухтах де малолюдно, а ще це смачний обід на кораблику з друзями, музикою та келихом вина. Знайомство з островом Крк. В Хорватії ми відпочивали 5 днів. Потім був переїзд до Будапешта та відвідування Тропікарія – Океанарія. Відпочивши, купивши сувеніри ми поїхали до кордону. Кордон пройшли дуже швидко (менш як годину). Завершення туру було у Львові на Терміналі А, а потім трансфер до жд вокзалу.

Хочу висловити подяку нашому керівнику групи Марії Процикевич. Це молода дівчина яка розуміла свою відповідальність за групу, вболівала щоб наш відпочинок пройшов цікаво та позитивно, підібрала гарні фільми щоб переїзди пройшли на одному подиху. Також дякую водіям за комфорт який ми отримали при переїздах та на екскурсіях (автобус був завжди чистим). А також всій групі.
Реклама
Відгуки про інші тури