Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий тур

"Тур був чудовим з перших хвилин- коли керівник Маряна Левченко зустріла туристів, і до прибуття додому"

Відгук туриста Аккорд тур yuliamyskiv (Львів) на тур
Поїздка: 05 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Відень, я вже їду! 

Лише сьогодні я повернулась з цього туру, який мені надзвичайно сподобався, тому вирішила поділитись враженнями. Коротко кажучи, це найкращий тур в який я їздила і загалом одна із найкращих подорожей. Я вражена як програмою туру: міста, екскурсії, так і його організацією.

Перш за все, неможливо не відзначити керівника групи, Мар‘яну Левченко, привітну, приємну, турботливу, відповідальну, пунктуальну людину, з неабиякими організаторськими здібностями та талантом цікаво розповідати. Всю дорогу туристи уважно слухали про міста та країни, звичаї та історію, сувеніри та місцеву кухню, і на диво, це було не нудне бубоніння, а захоплююча розповідь. Ніяких проблем не було під час туру, затримок, спізнень, метушні, все йшло як по маслу! Видно що Маряна освічена людина яка добре знає історію та дуже відповідально виконує свою роботу - забеспечує туристам якісний, цікавий відпочинок. Вона завжли радила кафе, магазини і дуже допомагала туристам із комунікацією англійською та німецькою мовою. Дуже їй вдячна і залюбки поїхала б ще раз із цим керівником, бо вона дуже виділяється на фоні інших гідів, яких взагалі не турбують проблеми чи прохання туристів.

Далі - програма туру, всі міста дуже сподобались, як і факультативи, було дуже цікаво і пізнавально.

Автобус був дуже зручний, водії справжні професіонали, ніяких проблем не було, як і з готелями.

Вдячна аккорду за організований відпочинок, все було на рівні, і в основному завдяки Маряночці, якщо в подальшому буду планувати відпустку то постараюсь знову їхати із нею, це гарантія якісного відпочинку!!!!!!!!
Реклама
Відгуки про інші тури