Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий тур неймовірні враження та море позитиву!

"Це мій перший автобусний тур. Зробив його у подарунок для своєї дівчини. Обераючи його я не знав що очікувати. Проте те - що ми отримали - повністю виправдало, та навіть перевершило очікування. "

Відгук туриста Аккорд тур valikoshka (Хмельницький) на тур
Поїздка: 03 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Венеція - місто на воді! Відень, Верона та Будапешт...

Дуже дякую турфірмі Аккорд тур, за те, що надала маожливість відвідати 4 країни Європи за доволі достойну ціну. Нічні переїзди - це звісно ще те випробовування, проте воно вартує тих вражень які ви отримаєте відвідавши данний тур. Дуже вдячний нашому гіду - Ользі Лотоцькій, котра проявила себе як відповідальний, позитивний та веселий керівник туристичної групи. Бажаю їй успіхів, та щоб кожна поїздка у новий тур приносила нові лише позитивні враження.

Автобус виявився комфортним, а саме головне - з працюючими кондиціонерами а також розетками, що не може не тішити. За весь період поїздки не було відчуття дискомфорту або нудьги. Ні одне місто, яке ми відвідали не розчарувало нас. Кожна країна, кожні її міста мають свої особливості, що робить їх особливо унікальними та атмосферними. Проте будьте готовими до мінливих цін у різних країнах. До прикладу у Кракові ціііни практично не відрізняються від наших, в той час як в Австрії вони омжуть бути в 2 а то й в 4 рази більшими. Це необхідно враховувати при плануванні кошторису поїздки. Також із певних моментів варто виділити нічні переїзди. Для людей які ніколи в житті не їздили автобусними турами з нічними переїздами - вони будуть даватися важко, тому потрібно підготуватися морально, фізично та матеріально.

Загалом рекомендую усім бажаючим без роздуму відвідати дану путівку, та отримати ті враження, які не забудуться ніколи в житті!
Реклама
Відгуки про інші тури