Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Фантастична Хорватія

"Щойно повернулися з туру "Щасливий вікенд в Хорватії" рейс 461. Подорож триває всього 5 днів, але за такий короткий час ми надовго запаслися приємними незабутніми враженнями. Хорватія дуже красива країна, з м*яким кліматом"

Відгук туриста Аккорд тур Vikysia (Луцьк) на тур
Поїздка: 04 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Щасливий вікенд в Хорватії! Рів'єра Опатії + Плітвіцькі водопади!

Щойно повернулися з туру "Щасливий вікенд в Хорватії" рейс 461. Подорож триває всього 5 днів, але за такий короткий час ми надовго запаслися приємними незабутніми враженнями. Хорватія дуже красива країна, з м*яким кліматом, чистим морем і прозорою водою. Дуже сподобалася екскурсія на Плітвіцькі волоспади. Якщо колись будете в Хорватії то, обов*язково, відвідайте національний парк Плітвіцькі озера і переконайтеся в тому, яка гарна наша планета.

Приємно вразили привітні та уважні водії, справжні професіонали своєї справи, адже керувати великим автобусом по крутому гірському серпантину та вузесенькими вуличками Сельце було непросто. Керівник групи Олічка Струс дуже приємна, душевна дівчинка з чудовими організаторськими здібностями. Впродовж всього туру вона брала до уваги побажання кожного з туристів і старалася задовільнити їх.

Дякуємо Акорду за наш вдалий відпочинок, до нових зустрічей!

 
Реклама
Відгуки про інші тури