Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Найкращий мій день народження

"Цікаво, пізнавально, незабутньо"

Отзыв туриста Аккорд тур Марія (Львов) на тур
Поездка: 03 августа 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Август 2019
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Наш красивый уикенд!

Весілля Лілі  та Андрія. Готування. Сам процес... Втома таки дається взнаки. Танець молодят ще накручує в гоові тиху меланхолію.

Але все ще свіжі і незабутні враження від туристичної мандрівки, проведеної Акорд-туром: середньовічний Краків, така молода-немолода Прага, такий свій - не свій Відень, і шампанський вальс Штрауса на кораблику у вечірніх вогнях Будапешта. Усе продумано до дрібниць: комфорт і затишок в автобусі, у якому порядкують хороші молоді водії Андрій та Назар. Гідний поваги та захоплення ще досить юний студент-гід Гордій Горуйко. Зібраний, добрий організатор. Варті особливої уваги його незавчені розповіді про історію країн, в яких ми перебували. Тут не тільки глибокі знання, а  й розуміння цілого ходу епохи. Упевнена, що такий високий розумовий потенціал і бажання працювати - шлях до досягнення високих вершин. Хороший підбір фільмів  в дорозі також допомагав краще зрозуміти і вивчити кожну країну туру.

Окрема подяка фірмі за привітання з днем народження і приємну несподіванку-подаруночок. - екскурсію в Будапешті. Привітання учасників туру залишилися не лише на листівці, це неперевершені емоції та чудова згадка про Акорд - тур. Цей день народження незабутній завдяки Вам.

Думаю, що наша подорож з вами не остання..
Реклама
Отзывы о других турах