Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Відгук про поїздку

"Вчора повернулась з поїздки і одразу вирішила залишити відгук"

Отзыв туриста Аккорд тур Frambuesa (КИЕВ) на тур
Поездка: 04 августа 2019
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги месяца - Август 2019
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Свидание в Париже! + Мюнхен!

Керівник групи (Шитець Марта) - розгублена, не зібрана, не організована, не комунікабельна. Не турбується про комфортне пересування пасажирів. Вчасно не доносить інформацію, на деякі питання не дає прямої відповіді. Склалося враження, що їй начхати на людей, керівником яких вона являється. Розповідає про країни не цікаво, дуже часто повторюється, речення часто не логічно побудовані. Під час екскурсій живе "окремим життям". Замість того, щоб організувати групу і слідкувати, щоб ніхто не відставав сидить постійно в телефоні. Не може чітко пояснити наступні дії. Говорить тихо.

Стосовно самого агенства

В назві чітко сказано Франція ПЛЮС Мюнхен, але через те, що на кордоні простояли 7 годин, в Мюнхені були лише 2 години (одна година вільного часу). Експрес візит так сказати.

Також зазначено, що тур без нічних переїздіа, але кожного дня приїжджали до готелю в 2-3 годині ночі. Через те, що водії мають відпочивати 9 годин, виїжджали в 11-12 і на міста (окрім Парижу) лишалось мало часу.

При переїзді з Парижу (по дорозі назад) до готелю на території Німеччини нам без попередження змінили готель (за день проїхали трохи більше 900 км).

Загальне враження: відвідані міста гарні, але бажання ще раз їхати подорожувати автобусом немає. Принаймні через дане турагенство, де елементарно не піклуються про підбір персоналу (керівника групи).
Реклама
Отзывы о других турах