Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вдале поєднання приємного з корисним

"Поєднання приємного з корисним)"

Відгук туриста Аккорд тур Галина (Львів) на тур
Поїздка: 03 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Куточок морського раю… відпочинок на Лігурійському узбережжі Італії

Відвідали цей тур разом з чоловіком, повернулися з купою приємних вражень, засмаглі і відпочивші. Приорітетами вибору був активний відпочинок на морі без нічних переїздів.

Почалося усе з Угорщини. Кордон-річ непередбачувана, тож ми стояли годин5:) окрема подяка водіям, які не вимикали кондиционер на зупинках, тому чекати було комфортно. У угорських прикордонників як раз була літня акція"заглядаємо в кожну валізку", тому перетинали кордон ми як швидкісні черепашки)))) Тож на кораблик у Будапешті ми не попали, проте порадував готель Ibis у Дьорі.

Наступного дня був Гальштат, без емоцій він нікого не лишив. Неймовірно автентичне і дивне місто на березі гірського озера.

Ночівля була в готелі Італії і переїзд до Сирміоне на озеро Ґарда. Окремо хочу попередити про італійські готелі, резетки не пристосовані до наших пристроїв, якщо є одна євро стандарту на номер, то це вже супер. Беріть power bank. Нас попереджали про відсутність рушників і фені, але усі готелі були ними укомплектовані.

Кілька слів про Ґарду. Величезне озеро, що має мінеральні джерела, дуже чиста і прозора вода, ми там провели пів дня, купалися, обідали і шопінгували. Містечко туристичне, тож є усе необхідне, не забувайте про coperte (це такий собі податок на скатертину у кафе), що відразу включений у вартість і може сягати від 3 до 7 євро. І, обов'язково,  візьміть взуття для купання, бо зайти і вийти (або вилізти)))) з озера, це ще та атракція, до речі і пляжі Ніци цим вирізняються.

Ввечері приїхали в Діано Маріна і наш готель, у якому ночували 4 ночі. Не all inclusive, але загалом досить не погано. Чудесні сніданки були включені у вигляді Smorgasbord, обіди і вечері можна було замовити за 15 євро з людини, що однозначно рекомендую, бо якісь/кількість відмінна, тірамісу на десерт безподобне, обслуговування швидке і приємне.

Тож поки ми засмагали і купалися, ми ще встигли відвідати Ніцу і Чінкветерре. Ніца, без сумнівів, перлина Лазерного берега, тому ми не поїхали у Монако і провели день там, шкода, що не більше, за цим містом варто сумувати.

Після Діано Маріна нас завезли до Венеції. Частина групи вибрала відпочинок на морі в лідо ді Езоло, але ми не пошкодували ні на мить. Хочу відзначити цікаву і змістовну екскурсію по місту і на Ґранд каналі, беріть однозначно. Якщо плануєте купити собі, чи на подарунки пармезан, спеції тощо, то зробіть це по дорозі у Тревізо на Авто грилі, або у Венеції, бо холодильників в готелях, як правило, немає.

Поверталися ми додому, маючи ночівлю у Надьканіже, Угорщина.

На дегустацію вин в Егер вирішили не їхати, бо багато наших туристів мали квитки на нічні потяги, а знову ж таки кордон. Але, на щастя, переїха ли його ми швидко.

Тож тур виправдав наші сподівання і відпочити і щось побачити повністю.

І, однозначно, це все було завдяки нашому гіду Катерині Білоус. Вона беззаперечно чудовий супутник у турі, чітка організація, відмінна логістика, усі були попереджені про можливі нюанси, швидко поселені/виселені, знайдені і доправлені до готеля. Дуже приємна і мила, завжди в курсі усіх справ, бажаємо її добрих:) туристів.

Однозначно рекомендуємо цей тур для поціновувачів активного і комфортного відпочинку)))

Приглядаємося до наступного)
Реклама
Відгуки про інші тури