Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Все було чудово

"будьте готові до непередбачуваних ситуацій на митниці"

Відгук туриста Аккорд тур Оля (Чернівці) на тур
Поїздка: 03 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свято в три дні!

Виїхали о 2:30, на кордон приїхали о 7:30, якраз коли закінчувалася перезміна на митниці. Пройшли все без проблем і затримок, тому вже десь о 15:00 приїхали в Будапешт. З часу вистачило на все, погуляли всюди вдосталь, з екскурсій брали тільки вечірню прогулянку Дунаєм і це буде нереально класно. Це справді вартує тих 26 євро (і шампанське справді було безлімітне;). Гід - Роман - трапився дуже хороший і оскільки ми мали вдосталь часу в Будапешті, запропонував другого дня виїжджати у Відень о 8:30 ранку, а не пізніше, як вказано в програмі (і це було дуже слушно, бо я взагалі не розумію, що б ми встигли, якби виїхали об 11 чи 12, дорога - 4 години в одну стоорону, а назад вирушати треба о 19:00).

У Відні (на другий день) Роман постарався влаштувати всі екскурсії, які хотіли туристи (загалом три групи відвідали 3 різні, окрім оглядової). Але наша була аж на 17:30 ("Відень: легенди і перекази"), її почали з запізненням і врешті нам довелося йти на автобус посеред екскурсії. Сама гід, яка її вела, не сподобалася: завчений текст, зайва награність провінційної акторки і дуже-дуже поверхнева оповідь (даруйте, але коли платиш 18Є, то очікуєш трохи більше, ніж попсові оповідки про масонів-володарів світу і тамплієрів-лихварів, яка ще й не претендує на історичну достовірність). Словом, можна було буде самим побродити старими вуличками і толку було б більше.

Хоча сам Відень - надзвичайний, і добре, що рано виїхали і змогли самостійно відвідати кілька локацій.

Третій день у Будапешті гуляли самі, відвідали міський ринок. Виїхали о 13:00. І тут велика претензія до компанії. Виїзд з Будапешта в Україну - в обід і це дуже тупо. За розкладом мали б приїхати о 23:00-00:00, але зрозуміло, що кордон - штука непередбачувана і от ми, наприклад, приїхали до Львова аж о 4:15 ранку. Хостел у цей час вже не знімеш, та й нам не було сенсу, бо автобус на Чернівці відправлявся о 9:10 (квитки брали вже після перетину кордону, бо здогадувалися, що буде отаке). Питання наступне: чому не зробити виїзд в Україну під вечір третього дня і привезти людей вдень??? Щоб людям не треба було думати куди дітися посеред ночі і не кочувати на вокзалах, як ті бомжі? В чому проблема?

Всім решта - задоволені. Водії - супер, автобус - хороший, готель - шикарний (готель "Будапешт" - чисто, сантехніка нова, сніданки чудові).

Реклама
Відгуки про інші тури