Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий тур по Україні

"Якщо наступного року у «Аккорду» буде такий тур – обов’язково їдьте!"

Відгук туриста Аккорд тур Огійша (Зміїв) на тур
Поїздка: 30 листопада -0001
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Оповіді Волині …з відпочинком на Шацьких озерах!!!

Доброго всім!)

Тур видався напрочуд насиченим, змістовним і в той же час ненапруджуючим. Готелі, сніданки хороші. Автобус відмінний, а водій Анатолій ще відмінніший - справжній професіонал. Керівник групи Теодор взагалі знахідка. Завдяки йому ми не відчували ніяких незручностей - вирішить всі питання, порадить, допоможе і, мабуть, головне – згуртує групу. Ніхто не сидів по кімнатах – ми жарили сосики на грилі, купались на заході сонця в самому чудовому озері України, спілкувались, ділились враженнями і раділи життю. Дякую, Теодор!

Луцьк дійсно виявився відкриттям – чудове місто з безліччю цікавих місць і історичних пам’яток. Замки і форт Таракай – там просто треба побувати, тому що ніякими словами і фотками не опишеш атмосферу цих місць. В Біловежську пущу треба з’їздити просто для того, щоб подивитись на Білорусь і згадати СРСР. Сам заповідник не вразив – в Харківському зоопарку Фельдмана можна побачити більше (це як на мене). Шацькі озера – це взагалі казка. Обов’язково візьміть екскурсію на байдарках – з берега ви ніколи скільки не побачите, а враження від побаченого залишаться з вами надовго.

Підсумовуючи – якщо наступного року у «Аккорду» буде такий тур – обов’язково їдьте! За порівняно невеликі гроші ви проживете ще одне життя і воно, повірте, буде неймовірним!
Реклама
Відгуки про інші тури