Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

З любовю Європа!

"Казковий тур по найвидовищних містах!!!Краків--надихає, Прага--дивує, Мюнхен--зачаровує, Відень--полонить, Будапешт--закохує.Саме так хочеться виразити своє бачення кожного міста."

Відгук туриста Аккорд тур Oksana Vasylets (Полтава) на тур
Поїздка: 07 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 5 «
Всі лідери

Відгук на тур Супер бліц!!! Краків, Прага, Мюнхен, Відень, Будапешт!

       Хоча Краків і зустрів нас дощем, проте він потім огорнув і теплими проміннями сонця... Це була неймовірна і дивовижна подорож!!! Кожен день починався з нового міста і з незабуйтніх, захоплюючих вражень!!! Насичена екскурсія вулицями старого Кракова та цікаві розповіді гіда, яка обожнює місто. Прогулянки Прагою, де сучасні витвори мистецтва, часом такі дивні, а місцями ектравагантні, межують із стародавніми архітектурними шедеврами минулого!!! Пані гід, яка з таким захопленням розповідала про місто, що полонить серця! Старий, добрий Мюнхен---стільки історії, стільки щедеврів, це музей під відкритим небом!!! На кожному кроці тебе чекає якась дивовижна будівля, неперевершеної краси фонтан, костел чи стародавній паб). Відень приховує багато таємниць історії, а резиденції імператорської сім'ї захоплюють своєю красою. Одна з улюблених резиденцій імператриці Елізабет--замок "Бельведер" вражає величчю і чудовими пейзажами. Прогулюючись корабликом по Дунаю, насолоджуючись вечірнім Будапештом, в душі  виникають лише приємні емоції, а кожен міст, під яким загадуеш бажання, здається таким фантастичним і казковим!!!

        Я в такому захваті від подорожі, від отриманих вражень та емоцій, яким завдячую кожному гіду, що обожнює своє місто! Особливо хочеться подякувати нашому неперевершеному керівнику групи Едуарду Русину за цікаві розповіді, підтримку, допомогу, увагу і турботу до кожно з групи!!! Ви професіонал своєї справи, все було придумане до дрібниць!!! Відмінна організація туру, комфортний трансфер, гарно підібрані аудіо - та відео - матеріали, чудові та висококваліфіковані водії! Дякую кожному зі своєї групи за приємну подорож та тепле спілкування і позитивні емоції!!!

Реклама
Відгуки про інші тури