Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Французький каприз

"Почну з того, що це мій другий тур з Аккордом. Рейс 614, час виїзду з терміналу 9.30. Нашим гідом була Альона Юдкіна. "

Відгук туриста Аккорд тур Тетяна (КИЇВ) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 03 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький Каприз   4 дні в Парижі + Нормандія, долина Луари, Мон-Сен-Мішель!

Почну з того, що це мій другий тур з Аккордом. Рейс 614, час виїзду з терміналу 9.30. Нашим гідом була Альона Юдкіна.

По-перше, що мене приємно вразило, це те, що Альона напередодні створила у вайбері чат, де всі зареєструвались. Це дало нам фору на кордоні, так як всі швидко знайшли свій автобус і ми виїхали на 10 хвилин раніше, а в цей день дуже багато автобусів вирушало о 9.30. Автобус був польський, водії поляки, на жаль не запам`ятала їх імен, бо це професіонали і дуже чуйні хлопці (допомагали з валізами). Автобус чистий, з кондиціонером, розетки та usb в наявності.

Так як мій перший тур був "супер бліц", коли відвідуєш 5 країн за 5 днів, то другий тур вибирала по принципу: більше днів - менше країн, і не прогадала. В Парижі ми були повноцінні 3 доби, так як приїхали в Париж о 14.00 і це дало нам шанс в перший же день після оглядової екскурсії, пройти майже повністю цей шлях пішки. Готелі по маршруту були підібрані дуже добре, окрім готелю в Болеславці (Польша). Найбільш сподобався готель в Франкфурт-на-Майні. Єдина ложка дьогтю в моїй подорожі це те, що ми ми не відвідали замки на Луарі (не зібралось достатньо охочих), хоча Альона, треба віддати їй належне, запропонувала нам поїхати у Шампань. Але не судилося, хоча це дало нам змогу пройти Париж вздовж і в поперек.

Рекомендую обов`язково відвідати Ротенбург. Центр міста середньовічний, все зберіглося в первозданному вигляді, всі були у захваті.

Я можу оцінити роботу гідів тільки по двух подорожах, і хочу сказати, що Альона-супер і як організатор, так і професіонал.

Реклама
Відгуки про інші тури