Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ульотна подорож у прямому й переносному значенні!

"Круто! Цікаво! Насичено!"

Відгук туриста Аккорд тур Miolya (Нетішин) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 07 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Ульотний вікенд: Краків + Прага + Відень + Будапешт!!!

Це був наш перший автобусний тур і ми не прогадали. Дуже цікавий та насичений. Ульотний у прямому й переносному значенні, тому що дійсно за три дні побачити чотири міста повільно просто нереально. Довелось багато поїздити і походити. Але на це і розраховували. Програма насичена, мега цікава ще й з вільним часом. За можливості можна брати платні екскурсії, ніхто не нав'язує, хочете - берете, ні - тоді самі організовуєте свій час. Але величезний плюс, що 3 оглядові екскурсії в Кракові, Празі та Відні вже входять у вартість поїздки. Навіть цих екскурсій нам би вистачило, втім в кожному з цих міст брали по одній додатковій (додам, що, на мою думку, вартість платних екскурсій дещо завищена), а потому - вільний час. Правда Будапешт вдалось побачити лише пізнім вечірнім, бо потрапили до нього лише на 1,5 години, так склались обставини. Доведеться повернутись туди ще раз ;)

Організація на високому рівні, маршрути дуже детально продумані. Дві ночівлі в готелях зі сніданками - супер! Автобус комфортний. Міста - неперевершені!

Окрема подяка гіду - Володимиру Гудзенко! Професіонал! Спокійний, врівноважений, все чітко, по суті, на будь-які запитання чи прохання відразу були відповіді і допомога.  

В цілому - дуже раджу цей тур. Повернулись хоч і втомлені, проте дуже задоволені!  
Реклама
Відгуки про інші тури