Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мрії збуваються!!!

"Якщо Ви вірите у Казку, тоді Вам СЮДИ)))"

Відгук туриста Аккорд тур Olena Aksak (Тернопіль) на тур
Поїздка: 03 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Скандинавські казки + 8 фьордів + 2 льодовика + відомі дороги: Тролів, Орлів та Атлантична!

Вчора повернулася з туру «Скандинавські казки». Емоції, враження, відчуття - зашкалюють. Маршрут туру продуманий ретельно та досить вдало. Найяскравіше це те, що 5 днів у НОРВЕГІЇ, в епіцентрі самої казки. Велика перевага цього туру, нікуди не потрібно квапитися, лише милуйся, дихай і насолоджуйся!!! Повернення в готель до 23.00, бувало і раніше, що дало змогу повністю відпочити і чекати продовження казки... Кожен день туру - особливий!!!

Незабутнім, а також казковим цей тур зробив КАЗКАР - тобто керівник групи Анатолій Лучко. Це професіонал з Великої літери, не зустрічала кращих керівників за нього. Як на мене, справжня Гордість «Аккорд - Туру». Завдячуючи його професіоналізму, витримці, позитиву вся поїздка пройшла наче одна мить. Анатолія любов до Півночі передалася кожному із туристів. Фільми, музика, гуморески, додаткова інформація - все було блискуче. Повністю переконана, що у нього кожна хвилина поїздки була продумана.

Водії Василь та Ростислав - молодці. Завдяки їхнім водійським навичкам ми виконали програму в повному обсязі та у комфортних умовах.

Надзвичайно велике ДЯКУЮ усій команді «Аккорд - тур.»

Інші відгуки Olena Aksak

Реклама
Відгуки про інші тури