Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні враження

"Все пройшло чудово"

Відгук туриста Аккорд тур Зоряна (Львів) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 03 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Посмішка Кармен! Любляна, Мілан, Барселона, Ніцца та Венеція!

Нещодавно приїхали з туру «Посмішка Кармен», так як це був перший тур по Європі для мене і моєї сестри, ці емоції залишаться на довго. І це цілком позитивні емоції. Перш за все хочу згадати гіда нашого туру, Надію Кошель, яка розказувала дуже цікаві факти про країни, які ми проїжджали. Надія радила своїм туристам, що варто відвідати у вільний час, або ж навіть, де можна смачно поїсти.

Стосовно туру... на жаль, через довгий перетин кордону з Угорщиною, ми не встигли побачити вечірній Будапешт, проте все ж в останній день ми побачили це місто, але вдень.

Хочу відзначити три міста, в якій точно ще повернуся.

Мілан. У вільний час в Мілані ми вибрали поїздку на озеро Комо. Там неймовірна краса. Рекомендуємо! Спочатку ми мали екскурсію по місту, а потім зробили собі пікнік біля самого озера. Нереальна краса озера на фоні гір.

Барселона. У перший день ми мали оглядову екскурсію, опісля неї ми мали вільний час до 22:00, на цей час наш гід замовила додатковий автобус, щоб було зручно й швидше дістатися до готелю. Весь свій вільний час я з сестрою провели на морі. Дуже тепла водичка і чистий пляж. Орієнтовний час добирання з пляжу до площі Каталонії, де нас чекав автобус, 30-45 хв. На наступний день у Барселоні ми з сестрою просто гуляли по місті.

Ніца. Спочатку, як завжди, була оглядова екскурсія, після якої ми з сестрою зробили собі фотосесію, і опісля ми пішли на море. Лазурний берег! Нереального кольору водичка! Єдине про що ми не подбали, так це про спеціальні тапочки для входу в море, так як берег в камінцях.

В загальному, поїздка була дуже цікавою, залишились лише позитивні емоції!
Реклама
Відгуки про інші тури