Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий відпочинок

"Все пройшло незабутньо , хотілось б ще раз в такому ж колективі "

Відгук туриста Аккорд тур Соломія  (Львів) на тур
Поїздка: 10 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Їздила в тур вдвох з мамою) Приїхали додому з масою приємних вражень, все завдяки чудовій організації туру, прекрасній групі і звичайно чудовій роботі керівника Олега Косенка. Дуже уважний, організований, завжди давав відповіді на всі питання (навіть якщо вони звучали 1000 разів). Видно що людина знаходиться на своєму місці.   Завдяки його організації і відмінній роботі водіїв, скрізь встигали вчасно і мали справді багато вільного часу в кожному місці) Тому ми дуже задоволені =)  

Група була дуже організованою, пунктуальною, дуже веселі і позитивні люди, а Олег завжди всім допомагав і вирішував всі питання)

В Дреездені рекомендую піти на екскурсію "Чарівність Ельби" якщо ви хочете побачити просто неймовірні пейзажі і зробити багато класних фотографій

В Парижі обов'язково спробуйте круасан і чашку кави (краще це зробити зранку, тому що після обіду круасани знайти в Парижі доволі проблематично)

Одного дня в Парижі ну дуже мало, але це дуже людне місто і якщо вибрати поїздку в Нормандію, то можна побачити зовсім іншу Францю, відпочити від шуму, побачити Ла-Манш, спробувати морепродукти і обов'язково беріть купальники (можливо навіть вийде покупатись)

Дуже рекомендую поїхати на екскурсію " Вогні нічного Парижу ", тому що таким Париж ви не побачите вдень і будете згадувати цю екскурсвю ще дууууже довго 

В Празі спробуйте трдельник, покайтесь на кораблику Влтаві (з прекрасним шведським столом!!!) і скачайте офлайн карту Праги, тому що дуже легко заблукати якщо ходити самим. Але тут з нами як завжди був керівник групи Олег, тому ми просто не могли загубитись (за що дуже дуже вдячні).  

Тому дуже рекомендую всім цей тур!)  
Реклама
Відгуки про інші тури