Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Про що слід знати аби мандрівка вдалася

"Долучилась до туру в останню мить, про що зовсім не шкодую. Налаштовуйтесь на позитив - тоді поїздка буде вдалою!"

Відгук туриста Аккорд тур Оля (Львів) на тур
ще
1
фото
Поїздка: 26 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Закохані в Італію!

Хочу щиро подякувати за гарну поїздку (тур «Закохані в Італію» 26.07.2019 р.) Аккорд-туру! Спершу хочу подякувати менеджеру Лілії Цицула, яка порадила тур, дуже швидко справилась з оформленням документів, долучивши мене до групи в останню мить. Окреме дякую Лілі за красиве привітання! Спасибі водіям Руслану та Оресту за безпечну і швидку доставку у місця призначення.

Вже не вперше вирушаю автобусом за кордон, проте цього разу вирішила спробувати тур без нічних переїздів. Долучилась до групи в останню мить і зовсім про це не шкодую. Керівник групи Тетяна Мошковська докладала усіх зусиль, щоб поїздка була приємною і комфортною. Як досвідчений працівник, який розуміє наскільки важливим є мікроклімат у групі, Тетяна просила туристів бути взаємоввічливими і поважати один одного. Вона не втомлювалась оголошувати і повторювати програму туру, маршрут, умови санітарних зупинок; уточнювала, підказувала, застерігала, радила і т. ін. Завжди спокійна Тетяна, без жодного підвищення тону, пояснювала усе й усім. Погодьтесь, що складно організувати колектив з майже 50 людей різного віку. Але під контролем Тетяни туристи з різних областей та міст України поводились дисципліновано. Під час розмов в автобусі і на спільних екскурсіях перезнайомились і навіть здружились.

Щедрий подарунок від Аккорд-тур на моє день народження – прогулянка на гондолі – зробив для мене подорож незабутньою. Не завадив і дощ, який багатьом зіпсував фото, але аж ніяк не враження.

Хочу сказати, що тур є надзвичайно насиченим, багатим на враження від Будапешту, Любляни та Венеції. Мені здається, що я ще й досі перебуваю на водному трамваї і не можу надивуватись тому, як люди можуть жити без асфальтових тротуарів і машин.

Що ж необхідно знати аби мандрівка була вдалою?

Насамперед, слід уважно читати програму туру, а також детально уточнити все у вашого Агента при замовленні туру.

Не варто нехтувати порадами турагенцій щодо зручного взуття! Не беріть ще не ношеного взуття, а також бажано мати змінне. (Доводилось бачити як вже на другий день туристи пересувались у шльопанцях, а стопи були натерті до крові).

Подбайте заздалегідь про вміст свого гаманця. В Угорщині вам знадобляться форінти (гіди підказують де можна обміняти), а в Італії та Словенії можна розрахуватись євро, подекуди можливий розрахунок карткою.

Не можливо за день або за 3-4 год відвідати і розглянути все. Обирайте те, що вам до вподоби. (Не завжди відбуваються всі факультативні екскурсії: за браком часу або, якщо не назбирується необхідна кількість бажаючих. Іноді вдається приєднати туристів до іншої групи на екскурсію.) Я вже вдруге була у Будапешті, тому захотіла спробувати щось нове у вільний час – покаталась на фонікулері. (Квитки продають як в обидві сторони, так і тільки в одну – single and return tickets). У вільний час можна помилуватись Набережною, пообідати чи придбати сувеніри.

Пам’ятайте також, що автобус не вирушить від готелю вранці раніше, ніж за 9 год від початку стоянки (це обов’язкова норма).

У всіх турах з відвідуванням Венеції вас очікує обов’язкова плата за водний трансфер у місто на воді (23-26 євро, а якщо у Венеції проводите 2 дні, то множте цю суму на 2). Якщо вас зацікавила екскурсія на острови Бурано і Мурано, то будьте готові виділити на неї 4 год свого часу. Під час сильного дощу прогулянки по каналах Венеції можуть не відбутись.

З Італії (ІІІ-й день подорожі) всі знову повертаються в Угорщину. Їхати довго, тому поселення в готель буде пізнім, ще й автобус повинен стояти 9 год. Отже, ті, хто прокидається рано, мають змогу використати час по-своєму. Заздалегідь або, скориставшись Wi-fi, навігатором чи паперовою картою міста (на рецепції завжди є) можна визначити місцезнаходження готелю та визначних місць, які є неподалік, і куди можна вирушити самостійно. Н-д, в 15 хв від нашого готелю знаходився TESCO, де можна було придбати продукти чи сувеніри. Можна скористатись громадським транспортом і відвідати Королівські купальні. Краще зробити це рано-вранці, коли дешевші вхідні квитки (а громадський транспорт вже працює).

На жаль, не було можливості побувати в Тропікарії-Океанарії, оскільки готель знаходився надто далеко від нього. Проте, в той час, як частина туристів піднялась на гору Геллерт, нам вдалось розглянути Будапешт з Оглядового колеса та відвідати Базиліку Св. Іштвана.

Чим швидше виїзд з Будапешта, тим більша ймовірність перетнути кордон до перезмінки працівників о 20.00 год і вчасно повернутися у Львів.

Що стосується проживання в готелях, то в мене особисто претензій немає. Але не всім туристам дісталась гаряча вода, а одна подружня пара скаржилась на брудну постільну білизну в  угорському готелі "Oazis". Зате вперше у всіх трьох готелях бачили фени. Італійський готель “St. Juliano” вирізнявся з поміж інших новими меблями та сантехнікою.

Щодо харчування, то воно було найкращим у готелі “Amadeus” попри старенькі меблі в номерах. “Amadeus” пропонує т. зв. шведський стіл, який дуже полюбляють туристи з декількох причин: є можливість вибору; є гарячі страви; і немає обмежень у кількості. Континентальні ж сніданки є порційними і нагадують бутерброди, які вже встигли набриднути в дорозі.

Ось чого слід очікувати та до чого бути готовим у турі «Закохані в Італію».

Налаштовуйтесь на приємні враження і не дайте дрібницям затьмарити відпочинок! Огляньте визначні місця Будапешта, відкрийте для себе Словенію та її столицю і насолодіться краєвидами та духом Венеції! Відвідуйте нові місця і не шкодуйте для цього ні грошей, ні часу. Пам’ятайте, що подорож – це єдина покупка, яка збагачує!
Реклама
Відгуки про інші тури