Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур пройшов з задоволення на одному дихані

"На цей тур попали випадково, тому що на наш тур не зібралась група. Не жалкуємо."

Відгук туриста Аккорд тур TsV (Дніпро) на тур
Поїздка: 10 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Шість чудових миттєвостей Краків, Прага, Відень + Будапешт і Егер

По перше: Керівник групи Максим Єфімчук та водії добре виконували свої обов'язки. Дякуючи їм ми побували на всіх екскурсіях, а їх ми запланували скільки, що іноді не було коли пообідати. Не жалкуємо ні про одну екскурсію.

По друге: Екскурсоводи дуже сподобались в Кракові Ірина, в Празі Дмитро, в Дрездені Діляра, у Відні Бела, в Будапешті Олена. Крім цікавих оповідей з ними можна було поспілкуватися на різні теми про життя країни, отримати поради. Не знаю хто підбирав екскурсоводів керівник чи офіс, але вони зі своєю задачею справились.

Третє: Готелі та сніданки в Польщі та ЧехіЇ сподобались всій групі. В Будапешті готель не дотягує до 3х зірок. Сніданки в Будапешті голодними не залишили, але й того вибору що був Польщі та Чехії не було.

На шостий день ми поїхали в Єгер (купальні та долина красунь). Гроші платили тільки ті хто ходив в купальні та винний погріб, але ж їздила вся група. Поки ми купались (за окрему плату) та дегустували вина (за окрему плату) група гуляла містом та в долині красунь. Складається так, що трансфер для всієї групи сплачуємо ми. Вважаю, що трансфер в Єгер треба вкласти в вартість туру, буде всім дешевше можливо більше з'явиться охочих побувати в купальнях та погрібах.

В цілому туром дуже задоволені, але наскільки все насичено, що дух ніколи перевести. Всі екскурсіїї цікаві не хочетьсч нічого пропустити. Пропустили тільки одну пішу екскурсію в Празі через сильну зливу.
Реклама
Відгуки про інші тури