Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неймовірні враження за один тиждень

"Нарешті здійснилась моя мрія: відвідати Нідерланди та Бельгію. Ця екскурсія дуже гарно спланована, так як об'єдную трійку країн Бенілюксу. Спасибі керівництву турагенції. Окремо хочу подякувати за підтримку керівнику групи Крупняк Маріанні."

Відгук туриста Аккорд тур Anast (КИЇВ) на тур
Поїздка: 10 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскравий Бенілюкс: Нідерланди, Бельгія та Люксембург!

Ось нарешті здійснилась моя мрія: відвідати Нідерланди та Бельгію. Ця екскурсія дуже гарно спланована, так як об'єдную трійку країн Бенілюксу. Спасибі керівництву турагенції. Окремо хочу подякувати за підтримку керівнику групи Крупняк Маріанні.

 Це була моя перша автобусна подорож за межі України, тому я дуже хвилювались, але все минуло добре. Готелі підібрані вдало, час для екскурсій спланований чітко.

Певні моменти ще потребують доробок: відсутність чіткої програми в період тривалих переїздів і деяка несправність звуку в автобусі, хотілось більше цікавих фільмів або музики. А також необхідність миритися з тим, що не всі туристи вибирають екскурсії, тому деякі з них відміняються, а мені хотілось побачити по максимуму. Завдяки керівнику групи можна було вдало внести коррективи по часу в план поїздок, шо на мою думку дуже важливо і оптимізувало подорож.

Незабутні враження, море емоцій.
Реклама
Відгуки про інші тури