Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя перша подорож до Європи!

"Їздила в тур сама, боялася загубитись, та несподіванок. Але вже з перших хвилин в автобусі змогла розслабитись та відчути спокій, адже керівник групи, водії - всі були ввічливими, було відчуття, що вони впевнені в тій справі, яку роблять!"

Відгук туриста Аккорд тур Юлія (Запоріжжя) на тур
Поїздка: 10 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Для мене тур почався з добового переїзду з Запоріжжя до Львова. Це трохи виснажило, але усвідомлення того, що скоро я буду у Франції пити вино біля Ейфелевої вежі мене заспокоювало та додавало натхнення.

З самого початку поїздки я відчула турботу за нашу групу нашого керівника групи Олега Косенка. Не звертаючи увагу на його молодий вік, він зміг знайти спільну мову між різними віковими групами людей, організувати правильні відносини всередині нашого туристичного колективу. По всім питанням він індивідуально підходив і допомагав кожному.

Починаючи наш тур з Кракова, мене вже охопили емоції від побачених дивовижних архітектурних споруд, далі - більше: Дрезден та Париж. Ці міста захоплюють своєю атмосферою: незвичайної краси будівлі, приємні люди, які завжди підкажуть, зрозуміючи кой-як твою криву німецьку чи французьку мови.

Проводилися гарні екскурсії, особливо екскурсія "Вогні нічного Парижу" залишила відбиток на моєму світосприйнятті. Неперевершена розповідь про місто гіда Олесі не залишила, мабуть, нікого байдужим. Тепер я теж не могу зрозуміти коли закінчилась вечеря, якщо не подавали десерт))))

Але особливої уваги заслуговує екскурсія в дивовижну Нормандію. Звісно погода трохи завадила, але не змогла перешкодити насолоджуватись неймовірними пейзажами тих місць. А берег Північного моря мене просто захопив і не хотів відпускати.

 

Рекомендую цей тур всім творчим авантюрним натурам, які жадають краси та божевільних емоцій!

 
Реклама
Відгуки про інші тури