Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Краса фьордів та льодовик Нігардсбрін та Європейські столиці заворожують!

"Все почалося зі знайомства з сусідами салону автобуса-галерка, веселі. Автобус був жахливий! Розвалений. Коли почався дощь - він почав текти, капало на турістів настрій зіпсувався. Під час поїздки у солоні двічі впала захисна кришка від світильника. "

Відгук туриста Аккорд тур Серега (Одеса) на тур
Поїздка: 22 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Серце Півночі - фіорди 3 фіорди, 3 столиці  Льодовик Нігардсбрін, Язик Троля і Берген 

Про позитивне - Круїз і ночівля на комфортабельному пасажирському поромі! Більшість ночівель у готелях Скандік! А 2 готелі можна вважати - посередніми. Сніданки в цілому перевірено - добрі. Тургрупа була середнього віку. Сам тур дуже цікавий, природа і прекрасні крайовиди Півночі Європи. Цікаві фіорди та прогулянки на поромах, справляють враження водоспади. Для активних туристів-льодовик Нігардсбрін! Треба бачити та пережити! Водії були компетентні - за автобус вони не винні. В цілому - тур можна рекомендувати дослідникам нових вражень.

Треба зазначити супровідний тургрупи, гід - Тарліков Роман, дуже позитивна, чуйна людина, організатор - компетентний.

Про негативне - обов'язкові екскурсії по столицях, дуже рамкові, типові, короткі маршрути, екскурсоводи без вогню, не вразили. Хоч карти по місту надають. Тим не менш, далі самі з вусами, хто куди. Всі переїзди за час туру до готелів, окрім 2-ох були після опівночі, або ще й пізніше..., а перша та остання доба та ніч туру в автобусній дорозі (((

Отже, кому, що до вподобань.

Все залежить тільки від вашого туристичного досвіду!
Реклама
Відгуки про інші тури