Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Чудовий відпочинок сповнений позитивних вражень

"Лише найпозитивніші враження під час всього туру. "

Відгук туриста Аккорд тур oleksyna (Вінниця) на тур
Поїздка: 14 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький поцілунок!!!

З самого початку поїздка видалась приємною завдяки дуже комфортному автобусу. Дорога була абсолютно комфортною, перегляд добре підібраних кінофільмів та музики, а також, зручні по часу зупинки зробили її досить легкою. Водії справжні професіонали. Два нічні переїзди зовсім не стали проблемою, вранці та ввечері на зупинках дають достатньо часу, щоб скористатись туалетом, та, навіть, при бажанні, прийняти душ.

Готелі для ночівель підібрані дуже вдало, зі зручними ліжками, хорошим сніданком і дуже доброю кавою.

Враження від кожної відвіданої країни переповнюють!... Неймовірна краса усіх міст, а особливо Парижа. Також приємно, що є оглядові екскурсії, які входять у вартість туру. Але й дуже порадували додаткові екскурсії, прекрасно організовані та інформативні і захоплюючі. Особливо рекомендую Саксонську Швейцарію «Чарівність Ельби», справді, краєвиди дають абсолютне відчуття того, що ми у Швейцарії, це запам"ятається на все життя!

А ще, Вечірня програма "Вогні нічного Парижа" залишила найприємніші спогади про Париж. Що може бути краще вечірньої поїздки містом із зупинками для фото під дууууже цікаві та вражаючі розповіді екскурсовода? А на завершення... французьке шампанське та шикарний вид на мерехтливу Ейфелеву вежу... Неперевершено!

Окремо хочеться подякувати гіду, який супроводжував нас весь тур, Богдану Носику. Без нього ця поїздка не була б настільки вдалою, чудово все щодня організовував, максимально швидко організовував поселення в готелі, створив класну і дуже затишну атмосферу в колективі. Його класне почуття гумору, комунікабельність та привітність нас з чоловіком настільки підкорили, що наступного разу підбиратимемо тур саме в супроводі Богдана.

Найщиріші рекомендації даному туру та аккорду, абсолютно все на найвищому рівні! І до нових зустрічей!!
Реклама
Відгуки про інші тури