Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

!!!Важливий відгук для новачків!!!

"Досить цікавий тур, так сказати, не дорого і сердито. "

Відгук туриста Аккорд тур Стас (КИЇВ) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 10 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Всі в Празі, а я в Парижі! + Діснейленд!

Це була моя перша подорож в турі з групою, але раніше за одну поїздку об'їхав всю Польщу, ну і частенько вибираюсь на поїздки по Україні, тому можу дати декілька рекомендацій;)

1) Краків - польский Львів)

Оглядової екскурсії по місту в принципі хватає, але ви закінчуєте екскурсію біля Вавельського замку, тому обов'язково самостійно зайдіть на територію замку, який є символом Кракова звідки і зароджувалось місто. Тут ви зможете насолодитись доглянутою територією замку і видом на р. Віслу з оглядового майданчика.

Вхід безплатний;)

У вас залишиться ще часу, щоб скуштувати польську кухню. Із дешевих ресторанів "Bar Mleczny" і "Chimera" де можна смачно поїсти. Не налягайте на пиво, адже попереду Вас чекає Прага, яка славиться своїми пивоварнями.

2) Прага. Мені сподобалось це місто, хоча це й не дивно - столиця. На вас чекає оглядова екскурсія, яка закінчується на неповторному Карловому мосту, що проходить над річкою Влтава, але вона не охоплює Пражського граду на горі та ротонди святого Віта всередині, а все це варте того, щоб піднятись вгору, захекатись по дорозі, але все ж бути побаченим.

Вхід на територію і до ротонди також безплатний;)

Відкривається крутий вид на місто. Прийшов час випити пива, ну а під пиво вам всі порекомендують звичайно ж рульку або як її ще називають – «вепрове коліно». Рулька в основному подається великими порціями, тому розраховуйте свої сили) Якщо вас більше як двоє і у вас залишиться місце для ще однієї страви, то хай це будуть кнедлики. Пишу і глотаю слюньки)) Особисто я був у ресторані. Особисто я був у ресторані Národní kavárna, було дуже смачно, по цінам не зорієнтую, так як мене угощали знайомі із Праги)

Жаль, що у нас не було змоги побачити Прагу у нарядній вечірній сукні, тому що попереду довгий переїзд до міста кохання - Париж.

3) Bonjour, Париж!!! От ми і зустрілись) Ти знаєш, я скільки про тебе чув, мені скільки про тебе розказували і тепер я накінець побачив тебе. І знаєш, що я хочу тобі сказати? Ти дивовижний і в своєму роді неперевершений.

Ти заїжджаєш на автобусі у центр, нічний переїзд був тяжким, але втома уже не відчувається і ти з розкритим ротом роздивляєшся величні палаци, будівлі і стараєшся побачити де же ця вежа, яку ти так багато бачив по телевізору, чув про неї, але ніколи біля неї не був, і тут ми проїзжаємо мимо неї в автобусі, всі пасажири із широко відкритими очима і вигуками "Ааахх" дістають телефони і стараються зробити якомога більше вдалих кадрів... Багато хто і багато чого може говорити про Париж, але хоч раз треба тут бути, і хоч як це не шаблонно, але зробити фото біля Ейфелевої Вежі, ну і звісно поторгуватись із афроамериканцями та купити у них декілька брелоків у вигляді Вежі як сувенір для друзів))

Зазвичай, в кожній країні я шукаю недорогий ресторан з кухнею країни в якій перебуваю, і хочу попробувати їхні страви. Я не пішов із групою в бістро, але наш вибір впав на ресторан Le Bouillon Chartier. Історія ресторану бере свій початок із 1896 року. Хоч і були негативні відгуки, але ми не нічого поганого не замітили, було смачно. Заказували великий сібас, телячі почки і бутилочку 0,375мл вина – 30 євро ;)

Раджу взяти із собою невеличкий коврик із України, бутилочку вина/шампанського (або купити його у Франції, у винних магазинах воно не дороге, наприклад, на Монмарті, від 3євро), пластмасові стаканчики для вина/шампанського і сісти на Марсовому полі перед самою Ейфелевою вежою… Шикардос…

Також раджу перед поїздкою поцікавитись як працює парижське метро. Розібратись не важко, але буде дуже зручно ним користуватись, воно тут через кожних 100-200 метрів. Якщо будете багато їздити, то беріть 10 білетів, вони обійдуться дешевше на 5євро.

Піднімались на башню Монпарнас 59 поверх, а не на Ейфелеву, звідси вигляд буде кращим) Говорять, що скоро башня закриється на реконструкцію так як уродує Париж) тому поспішить на неї попасти. Лайфхак)) Можна попасти майже безкоштовно в ресторан Сiel de Paris на 56 поверсі і заказати, наприклад, по бокалу вина, що вийде вам дешевше ще й з вином, але УВАГА, потрібно попередньо заказати там столик, по-іншому вас туди не пустять.

І ще одний лайфхак)) Якщо ви на день народження знаходитесь у Парижі, то круїз на параході по р. Сена вам безкоштовний та ще й з бокалом шампанського. Якщо стояти спиною до вежі, а перед вами міст Ієна, то відправлення і каси знаходяться перед мостом по ліву руку і називаються Vedettes de Paris.

Для Парижу вам хватить лайфхаків))

Також можу порадити екскурсію Вогні нічного Парижу. Екскурсовод був дуже класний і з витонченним почуттям гумору, було цікаво.

Au revoir, Париж! Дякую за прийом, гарний настрій і чудові враження, пора виїзджати у Вену.

4) Відень – місто епоха, де творили композитори, живописці і архітектори. Після Парижу Відень уже сприймається спокійно, ми то уже «повидали»)) Основні пам’ятки знаходяться в центрі Відня, і транспорт не потрібний. Беріть в карту і в почесне коло по Відню і в саме його серце. Обов’язково відвідайте собор Святого Стефана в центрі міста, якому не приділили майже уваги, а також площі Марії Терези.

Лайфхак)) У мезеї природознавства, що знаходиться на площі Марії Терези вхід до 18-19 років безкоштовний ;) Музей класний

Також раджу, якщо ви зможете спланувати свій час, з’їздити на метро до палацу Шьонбрун, величезна доглянута та красива територія з фонтанами. Можна поєднати поїздку сюди із відвідуванням найстарішого зоопарку в світі. Також, зоопарк був визнаний 5 раз найкращим у Європі.

Хочу подякувати нашому гіду Гордію. Розумний, приємний хлопець. Гарно організовано. Відповідав на всі питання, що цікавили, помагав у вирішенні спірних питань. Здивувало його непогане знання французької мови. Респект.

Мої поради:

Не бійтесь брати із собою більше речей, ви їх залишаєте у автобусі та в готелі. У мене на двох було 2 чемодани та 2 рюкзаки. Чемодани у багажі, рюкзаки в автобусі. З нічними переїздами можна сказати, що ви 2 дні без готелю. Беріть із собою перекуси, змінну одежу і тд. Ми на зупинках переодягались, збирали рюкзак для ходьби по місту, умивались, тут нічого такого немає. Брали із собою зонтік, він нам пригодився. Брали із собою коврик, сідали на травичку, на Марсовому полі, в Європі багато де можна розлягтись)) Брали із собою кип’ятильник, тройник. У багажник закинули упаковку 1.5л води для автобусу і упаковку 0,75л., щоб брати із собою. Лишилось тільки декілька бутилок 0,75, а так за це все прийшлось би заплатити. Беріть із собою кредитну карточку, майже всюди можна нею розрахуватись.

Надіюсь мій відгук був корисним. Приємної подорожі.
Реклама
Відгуки про інші тури