Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відпочинок на травневі свята

"Тур розпочався в дуже ранній час, що дуже стомило. Проте далі з кожним містом (Краків, Прага, Мюнхен, Відень, Будапешт) враження залишались все кращі й кращі:)"

Відгук туриста Аккорд тур yanakptsa (КИЇВ) на тур
Поїздка: 02 травня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «

Відгук на тур Супер бліц!!! Краків, Прага, Мюнхен, Відень, Будапешт!

Тур розпочався в 4 ранку (2.05.2019). Було трошки важко, оскільки в цей же день чекала екскурсія по Кракову. Загалом через довге проходження кордону в Кракові були дуже мало часу. Проте в наступні дні все було добре. Гід Едуард стрався, щоб всі відвідали факультативні екскурсії, які захотіли. Також окреме дякую гіду за те, що вирішував майже всі проблеми під час туру: від частих технічних зупинок до проблем з готелем. В турі найбільше сподобалась екскурсія по Мюнхену та поїздка в замок Нойшванштайн - екскурсоводи були підібрані просто шикарні. Чого не можна сказати про Відень, де екскурсовод більшу половину оглядової водила якимись зовсім незрозумілими кварталами і майже нічого не розповіла. Ну і звичайно Будапешт! В ньому була вже шостий раз і певно це не востаннє. Дуже гарне місто, рекомендую обрати як факультатив - кораблик по Дунаю, оскільки нічні панорами на мости, парламент, рибацький бастіон неймовірно гарні.

В цілому тур сподобався, також приємно, що гід Едуард по поверненню в Україну розповів й історичні факти про Мукачево, Ужгород та інші міста, які ми проїжджали.
Реклама
Відгуки про інші тури