Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моє перше знайомство з Балтією та Скандинавією

"Привіт всім, хто був у турі № 131, а було нас разом більше 50 чоловік, але така кількість людей не завадила нашій групі провести чудову відпустку. Це вже мій п`ятий тур з Аккордом і, я гадаю, буде ще і десятий і ...надцятий."

Відгук туриста Аккорд тур Анжела (Дніпро) на тур
Поїздка: 11 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Шість столиць Бурштинові дороги Балтії і Скандинавії Рига, Таллінн, Стокгольм, Осло, Копенгаген

Перше, і найбільше ДЯКУЮ - це нашому гіду Денису Горчакову. Тільки завдяки його професійним здібностям тур видався легким і дуже цікавим. Ще з першого дзвінка напередодні туру я зрозуміла, що подорож з Денисом принесе масу вражень і задоволень. Денис - цілеспрямована та дуже-дуже ерудована людина, яка має чітку мову (приємний тембр), ясні думки та толерантне ставлення до людей різного віку та статті. А в турі це дуже важливо, тому що всі вісім днів Денис нам був і за поважного татуся, і за дбайливу матір.  

Сам тур дуже насичений. Ми проїхали 10 країн і побували в восьми столицях (включаючи Київ) і десь там на горизонті ще й побачили Мінськ. Загалом подолали близько 5 000 км (окреме дякую водіям). Кожного дня нас зустрічала нова країна. Знайомство з кожною країною починалося з пішохідної оглядової екскурсії, а далі були факультативні екскурсії на вибір. Я завжди відвідую ці екскурсії, тому що інтернет інтернетом, а жива розповідь гіда про свою улюблену країну має велике значення і не завжди можна дістатися своїм ходом до тих місць, на яких ми побували завдяки автобусній екскурсії. Порівнювати міста не буду, тому що кожне місто прекрасне, має свій колорит, свій темп життя. Скажу тільки одне, найбільше мені сподовався Стокгольм, хоча я робила ставку на Осло. Приємним бонусом (і тільки завдяки Денису, водіям та нашій дисциплінованій групі) була додаткова екскурсія, не зазначена в програмі туру: Берлін - де ми побачили телевежу, Рейхстаг, Берлінську стіну та Брандебурзькі ворота та зупинка на фотопаузу в шведському містечку Мальме - це чудовий вид на Ересунський міст (по якому ми все ж таки проїхали за додаткову плату 10 євро з кожного, при цьому окреме дякую тим дев`яти туристам, які все ж таки зважили на більшість) та величезний хмарочос Turning Torso.

17 годин на паромі з Естонії до Швеції - це щось неймовірне, зранку краєвиди неперевершені. Спочатку мене злякало "4-х місна каюта без вікна", але все видалося набагато краще, тут вам і душова, і туалет, і величезне дзеркало замість вікна, і телевізор, і розетки, і шикарні спальні місця. Але в каюті ви проведете зовсім мало часу, тому що сам 9-ти поверховий паром приваблює своєю красою, тут вам і магазини, і розважальна програма, і бари. Саме на паромі є можливість обміняти гроші на крони - датські, норвезькі та шведські. Але я брала з собою банківську картку, це дуже великий плюс, всім рекомендую. Карткою можна розплатитися скрізь, навіть морозиво купувала з карткою.  

Моя порада - подорожуйте!!! Але завжди беріть з собою в дорогу хороший настрій!!!  

 
Реклама
Відгуки про інші тури