Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Один з найкращих турів! Незабутні враження

""Щасливий вікенд в Хорватії! Рів'єра Опатії"- тур, який вражає та залишає море вражень."

Відгук туриста Аккорд тур Marianna (Львів) на тур
Поїздка: 01 липня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Щасливий вікенд в Хорватії! Рів'єра Опатії + Плітвіцькі водопади!

Обирали саме тур на декілька днів і одразу зупинились на Хорватії. Спочатку не були впевнені чи 5-ти днів буде достатньо на нову країну (в Хорватії вперше), але можу запевнити, що програма туру дуже насичена та різноманітна, тому кожний може знайти щось своє: чи то спокійний відпочинок на морі, чи активні екскурсійні дні. Ми вирішили поєднати і те, і інше:) Обов'язково радимо екскурсію у Загребі, оскільки це надзвичайно комфортне та красиве місто. Центральна частина Загребу вражає своєю автентичністю та затишністю, що однозначно перевершило наші очікування. Після Загребу ми заселилися у готелі, м. Сельце. Готель розташований на першій лінії від моря, номери чисті та просторі. Сніданки та вечері дуже смачні) До речі, ми оцінили наявність вечері, тому що за межами готелю не дуже дешево у закладах (є супермаркет поряд). Містечко маленьке, але із своєю атмосферою. Вдень ми залишились на морі, вода чиста, тому варто брати маску, щоб роздивитися рибок) Ввечері можна прогулятися набережною або піти у місцевий бар музикою, де завжди весело.

Також варто відзначити нашого гіда — Едуарда, оскільки він завжди давав нам корисні поради та йшов на зустріч. Вся поїзда супроводжувалась цікавою та дійсно корисною інформацією.

Дійсно радимо відвідати саме цей тур, тому що емоції тримають досі. За 5 днів Ви зможете відвідати Будапешт (оглядово), а також 3 дні в Хорватії із дуууже різноманітною програмою, де кожний знайде щось своє. Думаю, що всі чули про дивовижну красу цієї країни:)
Реклама
Відгуки про інші тури