Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Враження від поїздки залишаться назавжди

"Зібралась в тур за 2 дні, а враження залишаться на все життя."

Відгук туриста Аккорд тур  AVA (Тячів) на тур
ще
24
фото
Поїздка: 10 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 2 «
Всі лідери

Відгук на тур Яскравий Бенілюкс: Нідерланди, Бельгія та Люксембург!

Нещодавно повернулася з туристичної поїздки «Яскравий Бенілюкс» з керівником групи Маріанною Крупняк. Враження дуже хороші. Тур без нічних переїздів дає змогу гарно відпочити в комфортабельних готелях і після смачного сніданку в повній мірі насолоджуватись казковими містами Німеччини, Нідерландів, Бельгії, Люксембургу, Польщі. Кожне місто прекрасне по своєму, має свою неповторну атмосферу і залишає в душі відчуття радості від побаченого і трошки смутку від того, що потрібно з ним прощатися. Після Кракова, Берліну, Амстердаму, Заансе Сханс, Волендаму здається, що все найкрасивіше вже побачено. Але потрапляєш в Антверпен, Гаагу, Делфт, Роттердам, а особливо в Брюссель, Брюгге і Гент і розумієш, що тут неймовірно красиво. «Вишенькою на торті» був кольоровий, якийсь радісний Вроцлав зі своїми маленькими кумедними гномиками.

Приємну позитивну атмосферу в поїздці створювала наш гід Маріанна. Вона намагалася об’єднати таких різних людей туру в єдиний колектив, заряджала всіх радісною енергією, чітко планувала наш час і доступно цікаво інформувала про те, що було варте уваги. Траплялись деякі затримки в дорозі (тянучка на автобані через аварію попереду, невчасно для нас розведений міст в Роттердамі, довгий перехід на польській митниці на початку поїздки). Але ці непередбачувані обставини не змінили загальне прекрасне враження від туру.

Із побажань: хотілося б кращу підбірку якісних медіа матеріалів для довгих денних переїздів по нудних автобанах. Також відрізнявся з гіршої сторони Fletcher Hotel в Нідерландах.
Реклама
Відгуки про інші тури