Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вражаючий Париж!

"Доброго дня! Вчора повернулася з туру «Мечты сбываются в Париже!» "

Відгук туриста Аккорд тур Олена85 (Суми) на тур
Поїздка: 15 серпня 2019
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги місяця - Август 2019
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Все, про що мрію - про Париж! Je t'aime mon cher Paris!

Враження від поїздки отримала більш, ніж позитивні: все було організовано на високому рівні. Готелі - чисті, номери - охайні, сніданки - поживні, особливо в Парижі. Відвідала багато цікавих екскурсій, в тому числі Версаль, Тріумфальну Арку, здійснила прогулянку на кораблі по річці Сена, піднялася на вежу Монпарнас, з якої відкривається шикарний вид на місто… Справив гарне враження і музей парфумів «Фрагонард», де розповіли про історію вироблення парфумів і дали можливість придбати відповідний аромат) Скуштувала смачну їжу та французьке вино) Всього, що побачила, перераховувати не буду – самі дізнаєтесь і відчуєте кожну хвилину в Парижі, коли поїдете у цей захоплюючий тур).

Дам пораду – квитки у музеї, якщо вирішили піти самостійно, купуйте тільки на їх офіційних сайтах, інакше існує великий ризик не потрапити туди.

Окремо хочу ДУЖЕ ПОДЯКУВАТИ нашому керівнику групи ВІКТОРІЇ ПРОЦЕНКО за належну організацію туру, надання усієї необхідної для поїздки інформації, уважність до мене як до туриста, вихованість та освіченість. Можу із впевненістю сказати, що ця людина працює на своєму місці і заслуговує на ВИСОКУ ОЦІНКУ своєї роботи. На всі питання була надана чітка відповідь, детально описані всі можливі факультативні екскурсії, місця, які варто самостійно відвідати, маршрути, кафе тощо.

Дівчина дуже стримана та привітна. Приємно було поспілкуватися. Тому майже вся група була задоволена.

Єдине, що заважало поїздці, - так це негативні коментарі деяких туристів з автобуса про те, що в останні два дні група виявила бажання відвідати місто Страсбург та факультативну екскурсію у Відні, оскільки вони придбали квитки на потяг на першу годину ночі та боялися не встигнути, внаслідок чого висловлювався образливими словами на адресу керівника групи, водіїв та інших туристів. З приводу даної ситуації зазначаю, що Страсбург був із самого початку запланований як обов’язкова екскурсії у програмі, а на Відень записалася більша частина туристів, і вказане не завадило ЗАВДЯКИ НАЛЕЖНІЙ РОБОТІ ВОДІЇВ АВТОБУСА ТА КЕРІВНИКА ГРУПИ встигнути на потяг.

Окремо зауважу, що через тих туристів, які придбали квитки впритул до закінчення туру, не відбулася колоритна екскурсія до містечка Кольмар, на яку записалося багато бажаючих. Зокрема, в інформаційному листі було чітко написано, що прибуття з туру буде після 24.00 (тобто можна прибути і о другій, і о третій, і о четвертій годині, тощо) на термінал «А» (навіть не на залізничний вокзал) і що за роботу митниці та прикордонної служби туроператор відповідальності не несе.

Тому шановні туристи, краще не купуйте квитки на потяги на першу годину, оскільки прибуття може відбутися пізніше внаслідок затримок під час проходження паспортного та митного контролю, про що прямо зазначено в інформаційному листі: «після 24.00». Тоді не буде зайвих нервів ні собі, ні іншим туристам.

Також і «Аккорд-Туру», мабуть, доцільно зазначити в інформаційному листі про пораду не купувати квитки на першу годину ночі.

Як висновок, екскурсії пройшли успішно, дізналися багато нового, як керівник групи, так і водії є професіоналами своєї справи, зданими вирішити будь-які ситуації, що виникають як у дорозі, так і у групі.

Зараз міркую вже про інший тур до Франції або до Чехії з «Аккордом».

Хай всім щастить!
Реклама
Відгуки про інші тури